Ogres novadā  rit ceļu būvdarbi Ziņas

Ogres novadā rit ceļu būvdarbi

Otrdiena, 25 jūlijā, 2017

Vasara ir būvdarbu laiks, arī Ogres novadā pilnā sparā rit būvdarbi. Vairākos objektos darbi tuvojas noslēgumam, jūlijā plānota būvdarbu pieņemšana un šo objektu nodošana ekspluatācijā.

Pabeigti Amatnieku ielas pārbūves darbi, šobrīd notiek defektu novēršana, kā arī būvnieki gatavo nepieciešamo dokumentāciju iesniegšanai Ogres būvvaldei. Šomēnes ekspluatācijā ir jānodod arī pārbūvētais Brīvības ielas posma no Rūpnieku ielas līdz pilsētas robežai.
“Katru rītu apsekoju būvējamos objektus. Būvvalde nedrīkst pieņemt nevienu objektu, kamēr nav novērsti būvdarbu laikā pieļautie defekti. Pārbūvētajā Brīvības ielas posmā būvniekiem jāsakārto aku vāki – transportlīdzeklim braucot pāri, aku vāki grab ar lielu troksni, traucējot tuvumā esošo māju iedzīvotāju mieru. Šāda situācija nav pieļaujama, šis defekts steidzami jānovērš,” atgādina domes priekšsēdētājs Egils Helmanis, uzdodams par šo objektu atbildīgajam Projektu vadības nodaļas projektu vadītājam rūpīgi sekot, lai šis un citi defekti, ja tādi ir, laikus tiktu novērsti.
Arī Amatnieku ielā jāapseko aku vāku – tiem jābūt vienā līmenī ar bruģa segumu. Jau vēstīts, ka pirms kāda laika iedzīvotāji bija vērsušies pašvaldībā ar lūgumu Kartonfabrikas autobusu pieturā ierīkot lielāku nojumi. Nojume šajā autobusu pieturā tiks nomainīta pret lielāku jau tuvākajā laikā – tā ir pasūtīta un jau tuvākajā laikā būs gatava. Esošo nojumi varēs izvietot citā autobusu pieturvietā.

Runājot par Brīvības ielas pārbūvējamo posmu, domes priekšsēdētāja vietnieks Gints Sīviņš atgādina, ka pirms objekta pieņemšanas ekspluatācijā jāizvērtē arī automašīnu stāvvietas izvietojums pie lielveikala Kartonfabrikas rajonā.

Avots: ogre.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas