Bērnu istaba uz balkona Aktuālie padomi

Bērnu istaba uz balkona

Otrdiena, 25 jūlijā, 2017

Iespējams, ka balkons ir pie bērnu istabas, un bernu istaba ir par mazu.  Tad mums ir ideja, kā pagarināt bērnu istabu, izveidojot to uz balkona.

Lai bernu isatabu uz balkona varētu izmantot arī ziemas periodā, labāk tajā uzlikt apsildāmo grīdu. Balkona izmers nav liels, tapēc nebūs nebūs darga cena, un temperatūru jūs varēsiet pielāgot. Sienas arī obligāti nosiltiniet, un ielieciet dubultlogus.

Vasaras laikā pietiks ar mīkstu paklāju uz grīdas un vairakiem spilveniem. Uz balkona izvietojat arī šūpuļtīklu, jo bērniem tas patīk. Izveidot ērtu stūra dīvāniņu. Dīvānu var izveidot no tukšām kastēm, kuras atveramas ar vāku, līdz ar to kastēs var glabāt arī rotaļlietas. Nolieciet tāfeli ar krītiņiem, un Jums būs iespēja šādā mājīgā vietā skaistus brīžus ar bērniem, stāstot stāstus un daloties noslēpumos. Tāpat var izveidot stūrīti, kur vienkarši var paslinkot, piemēram, izvietot matraci. Varēsiet paspēlēties ar bērniem, tad apgulties uz matrača.

Kamēr Jūsu bērni ir mazi, uz balkona var izvietot bērnu galdiņu un krēsliņus. Skolniekiem gaišā balkonā var izveidot darba zonu mācībām - ar galdinu un grāmatu plauktiem. Aktuāli, skaisti un tieši tas, kas nepieciešams. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši portālā
Bija online 28 aprīlī 22:15
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas