Siguldā pakalpojumus nodrošinās jaunā un modernā tehniskās apskates stacijā Ziņas

Siguldā pakalpojumus nodrošinās jaunā un modernā tehniskās apskates stacijā

Ceturtdiena, 20 jūlijā, 2017

No šā gada 24. jūlija Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) klientiem Siguldā pakalpojumus nodrošinās jaunā un modernā tehniskās apskates stacijā, kas atradīsies Inčukalna novadā, Vidzemes šosejas 46. kilometrā (blakus "Aerodium" un "Siguldas Bloks").

CSDD izvirzījusi mērķi kļūt par labāko pakalpojumu sniedzēju valstī, tāpēc tiek modernizēti klientu apkalpošanas centri, uzlabojot klientu apkalpošanu un ieviešot jaunus veidus, kā mazināt pakalpojumu saņemšanas laiku. Šis mērķis nav sasniedzams arī bez tehniskās apskates staciju modernizēšanas un pilnveidošanas. Jaunā tehniskās apskates stacija palīdzēs sasniegt šo mērķi, jo turpmāk atradīsies daudz ērtākā vietā un būs plašāka, jo vienas tehniskās apskates līnijas vietā būs trīs. Tas savukārt pilnībā atdalīs kravas auto plūsmu no vieglo auto plūsmas, palielinot stacijas caurlaidību.

Lai padarītu klientiem ērtāku un vieglāk pieejamu tehniskās apskates iziešanas procesu, tiks pagarināts arī darba laiks. Turpmāk tehniskās apskates stacijas pakalpojumi klientiem tiks sniegti pirmdienās no plkst. 8.30 līdz 19.00, savukārt pārējās darbdienās stacija darbosies no plkst. 8.30 līdz 17.00. Tehniskās apskates stacija būs atvērta arī sestdienās no plkst. 8.30 līdz 14.00.

Siguldā tehniskās apskates procesu turpinās regulēt automātiskā rindu sistēma, kas apmeklētājiem padara ērtāku pakalpojuma saņemšanu un nav jādrūzmējas "dzīvajā" rindā, kā arī klienti varēs pierakstīties auto tehniskajai apskatei uz noteiktu laiku.

Tehniskās apskates stacijas iepriekšējā adresē CSDD pakalpojumi vairs netiks sniegti.

Avots: aprinkis.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 13 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē