Investējot 500 000 eiro,Hesburger atklāj restorānu Rīgā Ziņas

Investējot 500 000 eiro,Hesburger atklāj restorānu Rīgā

Pirmdiena, 13 maijā, 2024

Investējot 500 000 eiro, Somijas un Baltijas lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" šodien, 10.maijā, atklāj restorānu Rīgā, Dzērbenes ielā 4. Tas šobrīd ir 51. uzņēmuma restorāns Latvijā. Kā norāda "Hesburger" starptautiskās attīstības un mārketinga direktore Ieva Salmela, uzņēmums šogad mērķtiecīgi turpina savu paplašināšanās stratēģiju tirgū, un kopumā šogad Latvijā plānots atvērt vēl 2 restorānus.

Restorāna ēka Rīgā, Dzērbenes ielā 4, ir uzbūvēta trijos stāvos ar kopējo platību 419 m2. Pirmajā un otrajā stāvā atrodas restorāna telpas, bet trešajā stāvā - tehniskās telpas. Jaunajam restorānam ir "drive-in" jeb auto kase, savukārt vasaras mēnešos klientiem būs iespēja izmantot arī āra terasi. Kopumā restorāna iekštelpās būs sēdvietas 90 klientiem.

"Tāpat kā pārējās Baltijas valstīs un citviet Eiropā, arī Latvijā īstenojam mūsu paplašināšanās stratēģiju, atverot jaunus restorānus. Līdztekus šodien atklātajam restorānam Rīgā, līdz gada beigām plānojam atklāt jaunus restorānus arī Tukumā un Alūksnē. Jāuzsver, ka iepriekš "Hesburger" restorāns šajā Rīgas pusē atradās faktiski blakus šodien jaunatvērtā restorāna ēkai. Šī ēku kompleksa attīstības plānu rezultātā nolēmām mūsu iepriekšējo restorānu pārcelt uz citu, pavisam no jauna celtu ēku Dzērbenes ielā 4, kas ļauj mums paplašināties un būt aizvien pieejamiem klientiem šajā Rīgas daļā, kur atrodamies jau vairāk nekā 10 gadus. Vienlaikus tā ir iespēja piedāvāt klientiem ēdināšanas pakalpojumus svaigi remontētās, modernizētās telpās. Jaunajā restorānā nodrošināsim arī darbavietas 20 cilvēkiem," stāsta Ieva Salmela, "Hesburger" starptautiskās attīstības un mārketinga direktore.

Viņa papildina, ka jaunatklātais restorāns sniegs klientiem pilnu "Hesburger" piedāvāto produktu un dzērienu klāstu, tajā skaitā šogad atjaunoto brokastu ēdienkarti. Tas būs šobrīd vienīgais restorāns Rīgā, kur ēdienkartē būs pieejami arī piena kokteiļi.

Darba dienās "Hesburger" restorāns Rīgā, Dzērbenes ielā 4 strādās no plkst.8.00 līdz 22.00, bet nedēļas nogalē - no plkst.9.00 līdz 22.00.

Par "Hesburger":

"Hesburger" ir lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde Somijā un Baltijā ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi nozarē. "Hesburger" restorānu tīkls atrodas 8 valstīs un kopējais restorānu skaits tīklā sasniedzis 472, no tiem visā Latvijā šobrīd ir 51 restorāns, kuros strādā teju 800 darbinieki. Uzņēmuma pārdošanas apjoms Latvijā 2023.gadā sasniedza 53,92 miljonus eiro.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši 21 diena portālā
Bija online 19 maijā 12:32
Meklētājs būvniecības nozarē