Hesburger Liepājā investē 1,4 miljonus eiro Ziņas

Hesburger Liepājā investē 1,4 miljonus eiro

Otrdiena, 7 maijā, 2019

Liepājā, Stendera ielā atklāta bijusī rokkafejnīcas ēka, kas jaunajā konceptā apvieno divus ēdināšanas uzņēmumus, naktsklubu un jumta terasi.

Ēkas pirmajā stāvā apvienoti divi ēdināšanas uzņēmumi – ātrās ēdināšanas restorāns «Hesburger» un picērija «Čili Pizza». Otrajā stāvā izveidots naktsklubs «Cukurfabrik’», savukārt, trešajā stāvā atklāta «Cukurfabrik’» jumta terase, informē «Hesburger» attīstības direktore Ieva Salmela.

I.Salmela norāda, ka ēkas īpašnieks ir «Hesburger». Ēkas iegādē un restorāna izveidē kopumā investēti 1,4 miljoni eiro. «Hesburger» restorāna telpu platība ir 135,6m2, ieskaitot palīgtelpas, savukārt, pagrabstāvā ir ierīkotas noliktavas telpas un citas palīgtelpas ar kopējo platību 60,1 m2. Uzsākot jaunā restorāna darbību, nodrošinātas darba vietas 4 darbiniekiem, bet plānots, ka kolektīvs varētu paplašināties līdz aptuveni 12 darbiniekiem.

«Ņemot vērā ēkas potenciālu un iespējas, esam izveidojuši jaunu atpūtas konceptu,» norāda I.Salmela, uzsverot, ka ilgtermiņā šī var kļūt par iecienītu atpūtas vietu pilsētā.

Līdzās «Hesburger» ēkas pirmajā stāvā atrodas arī «Čili Pizza» picērija. Tāpat kā «Hesburger», arī viesmīlības uzņēmumu grupai «Tiamo» šī ir trešā atklātā «Čili Pizza» picērija Liepājā. Tās kopējā platība ir 115 m2, savukārt pagrabstāvā ir ierīkotas virtuves telpas un citas palīgtelpas ar kopējo platību 90 m2.

Kā norāda uzņēmumu grupas «Tiamo» pārstāvis Toms Zukulis, jaunais koncepts ar naktsklubu un āra terasi ēkas 2. un 3.stāvā ir veidots tā, lai radītu metropoles gaisotni, un jaunajā picērijā daļēji saglabāta «Rokkafejnīcas» aura. Lielākās pārvērtības piedzīvojis ēkas otrais stāvs.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē