Merks mājas izvērš Mežpilsētas attīstību un uzsāk dzīvokļu rezervāciju projekta II kārtā Ziņas

Merks mājas izvērš Mežpilsētas attīstību un uzsāk dzīvokļu rezervāciju projekta II kārtā

Trešdiena, 25 oktobrī, 2023

Latvijā vadošā nekustamo īpašumu attīstītāja “Merks mājas” godalgotais dzīvojamo namu projekts “Mežpilsēta” turpina attīstību un uzsāk II kārtas būvniecību. Meža un Dreiliņupītes ieskautajā projektā tiks izbūvēta jauna ēka, nodrošinot 47 mājvietas zaļā un ģimeniskā vidē. Lai parūpētos par klientu ērtībām, pirmajiem pieciem pircējiem, kuri noslēgs rezervācijas līgumu, attīstītājs dāvinās 5 000 eiro atlaidi jaunā dzīvokļa iegādei. “Mežpilsētas” II kārtu plānots nodot ekspluatācijā 2024. gada izskaņā un dzīvokļu cenas – sākot no 106 000 eiro.

“Mūsu “Mežpilsētas” I kārta jau paguvusi sevi pierādīt, ierindojoties TOP 3 prestižajā konkursā “Gada labākā būve 2022” nominācijā “Dzīvojamā jaunbūve”, un esam pārliecināti, ka augsto latiņu spēsim noturēt arī projekta II kārtā. Šis projekts mums ir īpašs tā atrašanās vietas dēļ. Zinām, ka jo īpaši jaunās ģimenes, izvēloties mājokli, domā par to, lai potenciālā mājvieta atrastos pieejamā attālumā no sabiedriskā transporta un pilsētvides, un vienlaikus arī dabas tuvums būtu pieejams. “Mežpilsētai” burtiski blakus elpo mežs – ticu, ka meža un Dreiliņupītes klātesamību un to sniegto mieru novērtēs gan jaunās ģimenes ar maziem bērniem, gan iedzīvotāji, kuri starp dinamisko darba dunu vēlas baudīt mierpilnu atpūtu savās mājās,” stāsta Mikus Freimanis, “Merks mājas” valdes loceklis.

A klases energoefektivitāte un papildu ērtības

“Mežpilsētas” II kārtas ietvaros tiks būvēts jauns A klases energoefektivitātes dzīvojamais nams, un tajā būs 47 funkcionāla plānojuma dzīvokļi. Jaunajā ēkā būs seši stāvi, kur būs pieejami dzīvokļi no divām līdz četrām istabām. Dzīvokļu platība sniegsies no 44 līdz pat 82 kvadrātmetriem, kas ļaus piemeklēt piemērotāko risinājumu dažādu dzīvesstilu piekritējiem. 

Arī “Mežpilsētas” II kārtas dzīvokļi klientiem tiks nodoti ar pilnu iekšējo apdari. Tāpat arī ikvienam dzīvokļa īpašniekiem komplektā ar dzīvokli būs pieejama noliktava, kas atradīsies ēkas pagrabstāvā, sniedzot iespēju ērti uzglabāt mantas, kuras ikdienā dzīvoklī turēt nav nepieciešams. 

Papildu ērtībām jaunajā ēkā būs ierīkots lifts, kurš vedīs līdz pat pagrabstāvam, tādējādi ievērojami atvieglojot sadzīvi, kā arī ēkas 1. stāvā ikvienam būs pieejama slēgta koplietojamā telpa, kur turēt velosipēdu vai bērna ratiņus. Savukārt, lai mājvietā būtu pieejamas arī atpūtas un izklaides iespējas, nama pagrabstāvā tiks nodrošināta koplietošanas telpa 60 m2 platībā un 32,6 m2 liela āra terase, kuru brīvi varēs izmantot ikviens dzīvokļa īpašnieks. Koplietošanas telpu ar izeju uz āra terasi noteikti novērtēs gan iedzīvotāji, kuri vēlas baudīt kopā būšanu draugu kompānijā, gan tie, kuri ikdienā strādā no mājām un vēlas pamainīt darba un atpūtas vidi.

Mežciema miers

“Mežpilsēta” ir nožogota un ar videonovērošanu nodrošināta teritorija, kas dzīvi mierpilnajā Mežciemā padara vēl drošāku un patīkamāku. Projekta teritorijā iedzīvotājiem par papildu samaksu būs pieejamas āra stāvvietas, tostarp arī  elektroauto stāvvietas. Tāpat arī iedzīvotāji varēs baudīt atpūtu namu teritorijā – pagalmā ir pieejams bērnu spēļu laukums, kā arī īpaša atpūtas zona ar lapenēm kopīgai laika pavadīšanai.

Ne mazāk būtiski, ka projekts atrodas starp mežu un upīti, kas paver lielisku iespēju gan aktīvam dzīvesveidam, gan nesteidzīgām pastaigām. Vienlaikus projekta tuvumā ir viss sadzīvei nepieciešamais – pārtikas, sadzīves un mēbeļu lielveikali, kā arī aktīvās atpūtas iespējas.

Par “Merks mājas”

“Merks mājas” ir līderis dzīvojamo māju attīstīšanā Latvijā un vairāk nekā 18 darbības gados ir pierādījis savu kompetenci augstvērtīgu dzīvojamo projektu un sabiedrisko ēku būvniecībā. Līdz šim uzbūvēti vairāk nekā 2200 mājokļi ģimenēm visā Latvijā. Realizētie projekti ir kvalitātes garantija vārdos un darbos, ko apliecina arī vietēja un starptautiska mēroga nozares apbalvojumi. Dzīvojamo māju projektos “Merks mājas” ir gan attīstītājs, gan pārdevējs, gan arī garantijas sniedzējs.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē