Senior Group piedāvā Latvijā jaunu konceptu - Senior Apartments Ziņas

Senior Group piedāvā Latvijā jaunu konceptu - Senior Apartments

Trešdiena, 18 oktobrī, 2023

Senioru apartamentu koncepts ir labi pazīstams ārzemēs. Tā ideja un mērķis lai seniori veidotu kopienas un dzīvotu līdzās, risinot vecākiem cilvēkiem pazīstamas problēmas: vientulības sajūtu, palīdzības nepieejamību, grūtības telpu izmantošanā u.c. Ar šo Senior Group ir pagodināta piedāvāt klientiem jaunas iespējas uzlabot viņu dzīves kvalitāti un nodrošināt pakalpojumu līmeni, kādu iecienījusi mūsu uzņēmumu grupa.

Atvērto durvju dienās Senior apartamentos notiks:

Sarunas ar Apartamentu iedzīvotājiem un Latvijas senioru kopienu pārstāvjiem par senioru problēmām un risinājumiem dzīves kvalitātes uzlabošanai vecumdienās,

Diskusijas par visaktuālāko tēmu, par kuru Latvijā runā reti - sabiedrības atbildību pret vecāka gadagājuma cilvēkiem,

Tikšanās ar Rīgas Sociālā dienesta, plašsaziņas līdzekļu un valsts iestāžu pārstāvjiem, lai rastu sabiedrības atbildes uz jautājumiem:

Kāpēc valstī ir dažādi pakalpojumi senioriem, bet viņi, lasītākās paaudzes pārstāvji, preses lasītāju zelta fonds, par palīdzību, kas viņiem pienākas, uzzina nevis no laikrakstiem un žurnāliem, bet gan no saviem draugiem un kaimiņiem?

Kāpēc ne sociālie dienesti, ne citas oficiālās iestādes bieži nezina, kas notiek ar senioriem, kāpēc viņi klusē un sūdzas tikai aprūpētājiem?

Kāpēc seniori tik ļoti neuzticas veselības aprūpei, kāpēc viņi izvēlas aiziet mūžībā savās mājās, nevis slimnīcā? Kāpēc ir tik liela neuzticība ģimenes ārstiem - "viņš mani tāpat neuzklausīs un nesapratīs"?

Vai mūsu sabiedrībai ir nākotne, ja mēs turpināsim noklusēt senioru problēmas un uzskatīt viņus par neredzamiem?

Lūdzu, aizpildiet šo īso anketu, ja plānojat piedalīties.

Gaidīsim Jūs 18. un 19.oktobrī no 12:00 līdz 19:00.

Elizabetes iela 89A, Rīga. Ieeja pa ēkas priekšējiem vārtiem, zvanot 22535592.

Starptautiskais sociālās aprūpes uzņēmums "Senior Group" darbojas sociālās labklājības sfērā, īstenojot sociālās aprūpes projektus gan aprūpē mājās, gan ilgstošajā sociālajā aprūpē - institucionālajā aprūpē. Projekts Senior Apartments ir alternatīva tradicionālajam pansionātam - inovatīvais koncepts nodrošina neatkarīgu, interesantu un drošu dzīvesveidu šīs unikālās kopienas iedzīvotājiem, kas patiešām atgādina lielo ģimeni.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 25 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē