Augusta otrajā pusē vebinārā diskutēs par biznesa iespējām Latvijā Ziņas

Augusta otrajā pusē vebinārā diskutēs par biznesa iespējām Latvijā

Pirmdiena, 14 augustā, 2023

Šā gada 21.augustā plkst.19 norisināsies otrais vebinārs ciklā "Mini Spotlight", kurā tiks diskutēts par biznesa iespējām Latvijā un eksporta potenciālu, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Tāpat vebinārā runās par Latvijas uzņēmumu veiksmes stāstiem ASV tirgū, veicinot Latvijas starptautisko atpazīstamību un ekonomisko sadarbību ar ASV.

Otro vebināru atklās ASV vēstnieks Latvijā Kristofers Robinsons, kas ieskicēs Latvijas un ASV ekonomisko attiecību būtiskākās iezīmes. Pasākuma turpinājumā "Mini Spotlight" klausītājiem būs iespēja uzzināt vairāk par Latvijas starptautisko pozicionējumu "Mission Latvia", ko prezentēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns.

Latvijas labākos eksportētājus prezentēs programmatūras testēšanas uzņēmuma "TestDevLab" līdzīpašnieks un vadītājs Ervīns Grīnfelds un "Printful" mārketinga vadītājs Raitis Puriņš. Diskusijas laikā dalībnieki dalīsies ar pieredzes stāstiem par uzņēmumu gaitām ASV tirgū, to sākumu, kā arī eksporta veicināšanas laikā gūtajām atziņām. Vebināra noslēgumā dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus arī tiešsaistē un pārrunāt sadarbības iespējas.

"Mini Spotlight" ir tiešsaistes semināru cikls, kura ietvaros Amerikas latviešu kopienas un ASV biznesa vides pārstāvji tiks iepazīstināti ar Latvijas uzņēmumu pieredzi sadarbībā ar klientiem un partneriem ASV, kā arī tiks prezentēti uzņēmumu produkti un piedāvājums ASV auditorijai, veicinot jaunu klientu piesaisti un ekonomisko sadarbību starp Latviju un ASV.

Ciklu "Mini Spotlight" veido 10 vebināri, kuru norise plānota 2023. un 2024.gadā. Tos rīko sasaistē ar biznesa konferenci "Spotlight Latvia", kas šā gada 21.-22.septembrī notiks Bostonā, ASV.

Otrais "Mini Spotlight" tiešraides vebinārs būs skatāms "Zoom" platformā, bet pēc tiešraides - speciāli izveidotā "Youtube" kontā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 26 dienu portālā
Bija online 13 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē