5 bezmaksas interjera dizaina veidošanas programmas Ziņas

5 bezmaksas interjera dizaina veidošanas programmas

Ceturtdiena, 22 jūnijā, 2017
Vai nebūtu lieliski apskatīt interjera dizainu vēl pirms tā realizēšanas dzīvē? Izvairies no dizaina katastrofas, to iepriekš rūpīgi izplānojot virtuālajā vidē!

Planner 5D




Īpaši detalizētai interjera izstrādei noderēs Planner 5D. Šajā programmā ir viegli darboties, ar to var ērti izplānot ne tikai telpu krāsu, materiālu tekstūru un iekārtojumu, bet arī iepriekš paredzēt tādas detaļas kā logi, kāpnes un kolonnas. Ja nepieciešams, programmā iespējams izveidot arī mājas dārza dizainu 3D vidē.

Roomstyler 3D Home Planner



Šeit vari izveidot tieši tavai mājai atbilstošu plānojumu, to papildinot ar atbilstošiem logiem un durvīm. Dizaina veidošana notiek 2D plaknē, taču blakus iespējams vērot telpas trīsdimensiju vizualizāciju. Tiešsaistes programmā iespējams krāsot arī griestus, turklāt visas mēbeles ir reālas un sakārtotas pēc telpu pielietojuma.

Ikea Home Planner





Ja esi Ikea mēbeļu cienītājs, tu novērtēsi šo interjera dizaina veidošanas programmu. Tā ir vienkārša lietošanā, turklāt tajā iespējams izmainīt telpas plānojumu un izveidot iekārtojumu no Ikea mēbeļu un dizaina priekšmetu klāsta. Ja vēlies, pēc interjera izveides vari arī aprēķināt tieši šāda dizaina izveides izmaksas un izdrukāt iepirkumu sarakstu.

Smart Draw

 



Smart Draw ir vairāku programmu komplekts, kas izmantojams gan interjera, dārza un mājas eksterjera dizaina veidošanai, gan arī prezentāciju, diagrammu un dažādu grafiku izstrādei. To iespējams lejuplādēt vai izmantot tiešsaistē, ļaujot izvēlēties dažādus objektus – mēbeles, dekorus, augus un pat automašīnas –, kā arī būvniecības materiālus.

HomeByMe

 


Ļoti ērta un pārskatāma interjera dizaina veidošanas programma, kura piedāvā iespēju darboties gan 2D plaknē, gan 3D vidē. Tiklīdz izveidots interjers, vari pārslēgties uz trīsdimensiju vidi, kur var apskatīt izveidoto dizainu, radot priekšstatu, ka atrodies iekšā telpā. Tāpat kā citās programmās, arī šajā pieejami dažādi interjera priekšmeti, būvmateriāli un mēbeles.
Avots: dzivenotiek.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē