Skates Gada labākā būve Latvijā konferencē diskutēs par situāciju nozarē Ziņas

Skates Gada labākā būve Latvijā konferencē diskutēs par situāciju nozarē

Ceturtdiena, 7 aprīlī, 2022

 Ikgadējajā skates "Gada labākā būve Latvijā 2021" Būvniecības dienas konferencē šodien līdz ar ekspertu prezentācijām notiks diskusija par situāciju nozarē, ko ietekmē pandēmija un karš Ukrainā, aģentūru LETA informēja Latvijas Būvinženieru savienības pārstāvji.

Tradicionālā Būvniecības dienas konference "Mūsdienīga būvniecība - ilgtspēja plānošanā, labiekārtošanā un biznesa vadībā" notiks no plkst.9.30 līdz 17 interneta tiešraidē no Rīgas Celtniecības koledžas. Diskusija paredzēta plkst.15.30.

Konferencē prezentācijas par ilgtspējīgu ārtelpas plānošanu, vides labiekārtošanu, infrastruktūras atjaunošanu, materiālu izvēli, tehnoloģijām, instrumentiem un risinājumiem būvniecības gaitā sniegs būvinženieri, ainavu arhitekti un nozares praktiķi.

Pēc prezentācijām notiks nozares dalībnieku diskusija, kurā apspriedīs pandēmijas un Ukrainas kara ietekmi ekonomikā, kas skar ilgtspējīgu plānošanu, būvmateriālu tirgu un uzņēmumu iespējas izpildīt agrāk noslēgtos līgumus.

Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar 21 profesionālo biedrību un nozares institūciju rīkotā skate "Gada labākā būve Latvijā" šogad notiek 24.reizi. Skates rīkotāju partneri ir 15 būvniecības nozares nevalstiskās organizācijas, Būvniecības valsts kontroles birojs, VAS "Valsts nekustamie īpašumi", Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, RISEBA Arhitektūras un dizaina fakultāte un nozares žurnāls "Būvinženieris".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē