Skates konferences moderators – Valdis Čerpakovskis Ziņas

Skates konferences moderators – Valdis Čerpakovskis

Otrdiena, 5 aprīlī, 2022

Skates Gada labākā būve Latvijā 2021 Būvniecības dienas starptautiskās konferences Mūsdienīga būvniecība – ilgtspēja plānošanā, labiekārtošanā un biznesa vadībā, kas 7.aprīlī noritēs interneta tiešraidē no Rīgas Celtniecības koledžas, moderators būs LNK Industries projektu vadītājs Valdis Čerpakovskis, Būvindustrijas lielās balvas titula Gada inženieris 2019 ieguvējs.

 

Valdis Čerpakovskis Būvniecības dienas konferenci vadīja arī pērn, un piekritis skates rīkotāju aicinājumam būt par moderatoru atkārtoti. Valdis Čerpakovskis būvniecības nozarē strādā kopš 2003.gada. Viņam ir Rīgas Tehniskajā universitātē iegūts profesionālais maģistra grāds būvzinātnē un Rēzeknes Augstskolā, tagadējā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā, iegūts sociālo zinātņu maģistra akadēmiskais grāds vadības zinātnē.

 

Nozīmīgākie objekti, kur Valdis Čerpakovskis strādājis kā projektu vadītājs – Mežaparka Lielā estrāde, Latvijas Universitātes Zinātņu māja Torņakalnā, Panorama Plaza dzīvojamās mājas un tirdzniecības centrs, tirdzniecības centra Riga Plaza kinoteātris, kā arī rekonstrukcijas – Latvijas Bankas fasāde, Rīgas pils, Ikšķiles dienas centrs, Rēzeknes novada Maltas 1. un 2.vidusskola un infrastruktūra.

 

Skates Gada labākā būve Latvijā 2021 ikgadējā Būvniecības dienas konferencē šī gada 7.aprīlī pēc ekspertu prezentācijām par ilgtspējīgu projektēšanu, celtniecību un labiekārtošanu notiks diskusija par situāciju nozarē, ko ietekmē pandēmija un karš Ukrainā.

 

Konference programma lasāma šeit: konference-7.aprīlī.

 

Pieteikšanās konferencei ar pēdējā brīža atlaidi piesakos.konferencei.

 

Būvinženieri par dalību konferencē saņems apliecinājumus, kas iesniedzami sertifikācijas institūcijai profesionālās kvalifikācijas punktu saņemšanai.

 

Latvijas Būvnieku asociācijas un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar 21 profesionālo biedrību un nozares institūciju rīkotā skate Gada labākā būve Latvijā notiek 24.reizi.

 

Šogad skates galvenais partneris ir zīmols Ceresit ar kompāniju Henkel Balti OU. Skates norisi atbalsta Saint-Gobain, MiTek Baltic, EJOT, Baumit, Geberit, Collomix, Alejas projekti, Landscape Construction, S.B.C., PERI un Tikkurila.

 

Skates rīkotāju partneri ir 15 būvniecības nozares nevalstiskās organizācijas, Būvniecības valsts kontroles birojs, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, RISEBA FAD un nozares žurnāls Būvinženieris.

Informatīvie atbalstītāji: žurnāls Būvinženieris, LETA, Nozare.lv, building.lv, archidea.lv, abc.lv, buvbaze.lv.

 

Vairāk informācijas – skates koordinatore Baiba Mierkalne, tālrunis 26484891, e-pasts gadabuve@gmail.com.

Buvinzenieru Savieniba @latvijas_buvinzenieru_savienba
https://www.buvbaze.lv/latvijas_buvinzenieru_savienba/
3 gadi 6 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 16 oktobrī 11:56
Meklētājs būvniecības nozarē