Skates Ziņas

Skates "Gada labākā būve Latvijā" konferencē diskutēs par situāciju nozarē

Pirmdiena, 28 martā, 2022

Skates Gada labākā būve Latvijā 2021 ikgadējā Būvniecības dienas konferencē šī gada 7.aprīlī līdz ar ekspertu prezentācijām notiks diskusija par situāciju nozarē, ko ietekmē pandēmija un karš Ukrainā.

 

Latvijas Būvnieku asociācijas (LBA) un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar 21 profesionālo biedrību un nozares institūciju rīkotā skate Gada labākā būve Latvijā šogad notiek 24.reizi. Tradicionālā Būvniecības dienas konference Mūsdienīga būvniecība – ilgtspēja plānošanā, labiekārtošanā un biznesa vadībā 7.aprīlī notiks interneta tiešraidē no Rīgas Celtniecības koledžas.

 

Konferencē prezentācijas par ilgtspējīgu ārtelpas plānošanu, vides labiekārtošanu, infrastruktūras atjaunošanu, materiālu izvēli, tehnoloģijām, instrumentiem un risinājumiem būvniecības gaitā sniegs būvinženieri, ainavu arhitekti un nozares praktiķi. Konference programma lasāma šeit: konference-7.aprīlī.

 

Pēc prezentācijām notiks nozares dalībnieku diskusija, kurā apspriedīs pandēmijas un Ukrainas kara ietekmi ekonomikā, kas skar ilgtspējīgu plānošanu, būvmateriālu tirgu un uzņēmumu iespējas izpildīt agrāk noslēgtos līgumus.

 

Pieteikšanās konferencei: piesakos.konferencei.

 

Būvinženieri par dalību konferencē varēs saņemt apliecinājumus, kas iesniedzami sertifikācijas institūcijai profesionālās kvalifikācijas punktu saņemšanai.

 

Šogad skates galvenais partneris ir zīmols Ceresit ar kompāniju Henkel Balti OU. Skates norisi atbalsta Saint-Gobain, MiTek Baltic, EJOT, Baumit, Geberit, Collomix, Alejas projekti, Landscape Construction, S.B.C., PERI un Tikkurila.

 

Skates rīkotāju partneri ir 15 būvniecības nozares nevalstiskās organizācijas, Būvniecības valsts kontroles birojs, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte, RISEBA FAD un nozares žurnāls Būvinženieris.

Informatīvie atbalstītāji: žurnāls Būvinženieris, LETA, Nozare.lv, building.lv, archidea.lv, abc.lv, buvbaze.lv.

 

Vairāk informācijas – skates koordinatore Baiba Mierkalne, tālrunis 26484891, e-pasts gadabuve@gmail.com.

Buvinzenieru Savieniba @latvijas_buvinzenieru_savienba
https://www.buvbaze.lv/latvijas_buvinzenieru_savienba/
3 gadi 5 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 16 oktobrī 11:56
Meklētājs būvniecības nozarē