Rocko  jaunās paaudzes vinila sienas paneļi. Aktuālie padomi

Rocko jaunās paaudzes vinila sienas paneļi.

Otrdiena, 15 martā, 2022

Rocko sienas paneļi ir jaunums un inovācija Kronospan plašajā produktu klāstā. Jaunās paaudzes sienas paneļi Rocko ir dekoratīvas, ūdensizturīgas, neticami vieglas sienas flīzes. Tas ir produkts, kas sevī apvieno izcilu izturību un modernu dizainu. Sienas paneļi ir perfekti piemēroti telpās, kurās ir liels mitrums un liela noslodze, piemēram, vannas istabās, virtuvēs, veļas telpas, jo paneļi ir 100% ūdens noturīgi.

Rocko sienas paneļi ir veidoti no akmens masas (SPC - stone powder compound) – to sastāvā ir vairāk nekā 70% marmora putekļu, turklāt plātnes īpašais pārklājums nodrošina izcilu UV staru noturību. Lai gan veidoti no akmens masas, sienas paneļi ir silti pēc pieskāriena, salīdzinājumā ar ierastajām keramikas flīzēm. Rocko sienas paneļi izceļas ar savu izturību – tie ir uguns un skrāpējumu noturīgi, higiēniski un ļoti viegli kopjami. Paneļu priekšrocība ir to neparasti lielais izmērs – 2800 x 1230 mm – taču tajā pašā laikā viena flīze sver tikai 28 kg. Paneļa mazais svars nodrošina ātru un ērtu instalāciju un flīzes piegriešanu.  Paneļu augstums ir jau minētie 2800 mm, kas ir arī standarta griestu augstums vairumā Latvijas mājokļu. Tas nozīmē, ka ir iespējams veidot skaistu dizainu bez flīzes pārrāvumiem savienojuma vietās. Tādā veidā tiek iegūts estētisks un harmonisks dizains.

Jaunās paaudzes vilina sienas paneļi izceļas ar izciliem un pārdomātiem dizainiem, kas atbilst mūsdienu interjera dizaina tendencēm. Kolekcijā uzmanības centrā ir akmens un marmors. Ir iespējams atrast dizainu jebkurai gaumei – sākot no gaišām un elegantām marmora imitācijām līdz pat drosmīgi tumšiem akmens un betona dizainiem. Digitālās drukas iespējas ļauj perfekti atainot arī vienmēr aktuālo skujiņas rakstu un izteiksmīgos akmens plaisājumus. Mūsdienu dizaina tendences ir iekļaut interjerā industriālus materiālus, tāpēc arī Rocko sienas paneļu kolekcija ir veltīta izteiksmīgiem un autentiskiem metāliem. Siltāku dizainu cienītājiem vairāk piemēroti būs piedāvātie koka raksta un imitācijas dekori. Kolekcijā ir kopumā 24 mūsdienīgi un radoši sienas paneļu dizaini ikkatrai gaumei.


Vairāk informācijas par Rocko sienas flīzēm






Meklētājs būvniecības nozarē