Gada krāsa kā silts un nomierinošs apskāviens Aktuālie padomi
Foto: Tikkurila

Gada krāsa kā silts un nomierinošs apskāviens

Otrdiena, 15 martā, 2022

Uzņēmums Tikkurila turpina ievērot 2016. gadā aizsākto tradīciju pasludināt īpašo katra gada krāsu. Par 2022. gada krāsu toni Tikkurila izvēlējusies L478 Kestrel – maigu un piezemētu brūno toni ar nedaudz sarkanīgu nokrāsu. Krāsas tonis iekļauts kolekcijā Color Now 2022, ar kuras starpniecību uzņēmums vēlas ienest mūsu dzīvē vairāk pozitīvisma.

 

Tonis L478 Kestrel ir intensīvs un vienlaikus maigs un nomierinošs, kā silts apskāviens. Tas simbolizē kaut ko pazīstamu un reizē arī kaut ko jaunu un aizraujošu. Savu nosaukumu 2022. gada krāsa ieguvusi no piekūna (Kestrel) – vanagu dzimtai piederoša plēsīga putna, kas savu dzīvi aizvada starp divām ligzdām.

 

Kā atzīmē Tikkurila pārstāvji, pēdējos divos gados visi esam pievērsuši pastiprinātu uzmanību savām dzīvojamām telpām, jo daudz laika ​​esam pavadījuši mājās un pamanījuši, ka vide mums apkārt varbūt ir jāatjaunina. Kad visi darbi tiek darīti mājās, īpašās lietas kļūst par normu. Tāpēc mūsu mājas jāierauga atkal jaunā gaismā. Tāds ir arī kolekcijas Color Now 2022 kampaņas vēstījums “Katrs piedzīvojums sākas mājās”. Mājas ir katras mūsu dienas sākums un beigas, un dzīve bieži tiek nodzīvota starp tām. Mīli un novērtē savu māju pat tad, ja dodies piedzīvojumā ārpus tās – aicina Tikkurila.

 

“Mēs esam iemācījušies, ka mūsu dzīve ir domāta dzīvošanai un tā jādzīvo vislabākajā veidā, kā vien iespējams. Tāpēc mums jāpārdomā savas dzīves telpas un jāpiešķir tām pelnīta atzinība. Kas padara jūsu māju tieši par jūsu māju? Mēs vēlamies jums palīdzēt atrast elementus, kas jūs vienlaicīgi gan sazemē ar spēcīgām saknēm, gan paceļ pāri ikdienišķajam," saka Irina Hanhisalo, Tikkurila krāsu kategoriju vadītāja.

 

 

Kolekcijā Color Now 2022 kopumā ietilpst septiņi toņi:

  • L478 Kestrel – Gada krāsa 2022. Mierīgs un piezemējošs brūns tonis ar nedaudz sarkanu pieskaņu.
  • S440 Silk Road – aicinošs un mierīgs zilgani zaļš tonis.
  • X499 Licorice – smalks samtaini melns tonis.
  • F466 Parchment – klasisks neitrāli bēšs tonis, kas liek mirdzēt citiem toņiem.
  • X447 Sea Smoke – miglains, vēss tonis, kas atkarībā no gaismas var izskatīties zaļš, pelēks vai zils.
  • V503 Winter – vēss un elegants arktiski balts tonis ar šķipsniņu pelēkā.
  • K396 Safari – silts un mirdzošs oranži dzeltens tonis – piesātināts ar atmiņām par karsto vasaru.

 

Ilze Zālīte @tikkurila_latvija
Tikkurila Latvija Mārketinga vadītāja
5 gadu 23 dienas portālā
Bija online 17 maijā 08:38
Meklētājs būvniecības nozarē