Nekustamā īpašuma attīstītājs Hepsor uzsāk dzīvokļu pārdošanas procesu jaunajā projektā Rīgā - Kuldīgas Parks Ziņas

Nekustamā īpašuma attīstītājs Hepsor uzsāk dzīvokļu pārdošanas procesu jaunajā projektā Rīgā - Kuldīgas Parks

Trešdiena, 5 janvārī, 2022

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor" atvēris dzīvokļa iegādes iespējas jaunajā daudzdzīvokļu projektā Āgenskalnā, Gregora ielā 2a.

Projekts sastāv no divām septiņstāvu dzīvojamām ēkām ar A klases energoefektivitātes rādītājiem, kurās atrodas 116 mūsdienīgi divu līdz četru istabu dzīvokļi ar kvalitatīviem gala apdares risinājumiem. Dzīvokļa iegādes cena ir sākot no 93 800 EUR. Projektu plānots pabeigt 2023.gada pavasarī.

"Kuldīgas Parks" atrodas vienā no Rīgas zaļākajām apkaimēm, ko ieskauj bagātīgs koku un krūmu ieloks, kas iedzīvotājiem sniegs iespējas atrasties mierīgā un nesteidzīgā atmosfērā dodot tādas priekšrocības kā ērta mājvieta ārpus pilsētas centra, vienlaikus esot tuvu visam. Šīs priekšrocības novērtēs gan aktīvi un radoši pilsētnieki, gan viņu ģimenes. Īpašnieku ērtībām būs pieejamas noliktavas telpas, autostāvvietas, novietnes velosipēdiem, kā arī labiekārtota zaļa teritorija ar bērnu rotaļu laukumu. Pieprasījumu pēc dzīvesvietas Āgenskalnā veicina arī pieejamā infrastruktūra, apkārtnē esošie veikali, skolas, bērnudārzi, zaļie parki, kas sniedz plašas iespējas gan dinamiskam dzīves veidam, gan mierpilnai atpūtai.

Dzīvokļu iegādei Kuldīgas parka projektā ir iespējamas dažādas labvēlīgas kreditēšanas iespējas, tai skaitā jaunie speciālisti un ģimenes ar bērniem var izmantot "Altum" atbalsta programmu nekustamā īpašuma iegādei ar samazinātu finanšu līdzdalību. Lai uzzinātu vairāk par projektu un iegādes iespējām, aicinām sazināties ar nekustamā īpašuma attīstītāja "Hepsor", "Kuldīgas Parks"projekta pārdošanas vadītāju Olitu Mesteri, +371 2660322, kā arī iepazīties projekta mājas lapā hepsor.lv/kuldigasparks.

Kuldīgas parka projektu īsteno Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor", kurš jau ir realizējis 3 dzīvojamā segmenta projektus Āgenskalnā: Baložu 7, Baložu 9 un Āgenskalna ielā 24.

"Hepsor" ilggadējā pieredze Igaunijas nekustamo īpašumu tirgū ļauj rast augstvērtīgus un inovatīvus būvniecības risinājumus. "Hepsor" šobrīd piedāvā mājokļus trīs projektos: viens Klusajā centrā - Strēlnieku ielā 4B, Āgenskalnā - "Kuldīgas Parks"- Gregora ielā 2a, Mārupē- "Mārupes Dārzs", " Lielā iela 45

Papildu informācija:

Olita Mestere,

Pārdošanas projektu vadītāja,

olita@hepsor.lv

+371 26603222

https://hepsor.lv/kuldigasparks/

"Hepsor AS" (www.hepsor.ee) ir viens no visstraujāk augošajiem īpašumu attīstītājiem Igaunijā dzīvojamā un komerciālā nekustamā īpašuma segmentā. Pēdējo desmit gadu laikā "Hepsor" ir uzbūvējis vairāk nekā 1300 mājokļu un 15 000 m2 komercplatību. "Hepsor" bija pirmais nekustamo īpašumu attīstītājs Baltijas valstīs, kurš ieviesa vairākus inovatīvus inženiertehniskos risinājumus, padarot ēkas energoefektīvākas un līdz ar to arī videi draudzīgākas. Uzņēmuma portfelī ir 23 attīstības projekti ar kopējo pārdodamo platību 146 000 m2.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē