Āgenskalnā top jauns dzīvojamais kvartāls ? Kuldīgas parks Ziņas

Āgenskalnā top jauns dzīvojamais kvartāls ? Kuldīgas parks

Trešdiena, 30 jūnijā, 2021

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor" šī gada vasarā uzsāk jauna daudzdzīvokļu projekta būvniecību Āgenskalnā, Gregora ielā 2A. Rīgas zaļākajā apkaimē taps divas septiņstāvu dzīvojamās ēkas, kas bagātīgā koku un krūmu ielokā radīs Pārdaugavas iedzīvotājiem jaunu, idillisku miera oāzi.

A klases energoefektivitātes rādītājiem atbilstošajās ēkās būs 116 ērti divu, triju un četristabu dzīvokļi ar mūsdienīgiem risinājumiem un kvalitatīvu gala apdari. Izvēloties dzīvokli kādā no augšējiem stāviem, tā saimnieku patīkami pārsteigs iedvesmojošie skati uz Āgenskalnu, kas atklājas no jaunā mājokļa balkona vai terases. Īpašnieku ērtībām būs pieejamas noliktavas telpas, autostāvvietas, novietnes velosipēdiem, kā arī labiekārtota zaļa teritorija ar bērnu rotaļu laukumu.

Kuldīgas parks ir iecerēts kā mājvieta, kur apstājas pilsētas steiga un iedzīvotājiem dabas nesteidzīgajā ritmā tiek dota iespēju rast miera un mājas sajūtu. Lieliskā atrašanās vieta starp Āgenskalna rāmajām šķērsielām sniegs ikvienam projekta iemītniekam iespēju piepildīt sapni par klusu un ērtu mājvietu ārpus pilsētas centra, vienlaikus esot tuvu visam. Šīs priekšrocības novērtēs gan aktīvi un radoši pilsētnieki, gan viņu ģimenes.

"Mūsuprāt, Āgenskalns jaunu projektu attīstīšanai ir viens no pievilcīgākajiem Rīgas rajoniem. Tas lieliski piemērots cilvēkiem, kuri labprāt izvēlas dzīvot zaļākā apkaimē, vienlaikus esot pavisam netālu no pilsētas centra. Topošās daudzdzīvokļu ēkas Gregora ielā 2A ir jau ceturtais "Hepsor" projekts šajā rajonā, un tas tiks īstenots, balstoties uz ilggadējo Igaunijas uzņēmuma labo praksi būvniecības projektu realizācijā," stāsta "Hepsor" valdes loceklis Martti Krass. Šā projekta attīstībā plānots ieguldīt vairākus miljonus eiro. Ēku plāno nodot ekspluatācijā 2023.gada sākumā.

Dzīvokļi Kuldīgas parka projektā ir pieejami iepriekšējai rezervācijai. Aicinām jaunos speciālistus un ģimenes ar bērniem izmantot "Altum" atbalsta programmu nekustamā īpašuma iegādei ar samazinātu finanšu līdzdalību.

Aizvien vairāk cilvēku izvēlas dzīvot Āgenskalnā, ko veicina ērtā un pieejamā transporta infrastruktūra, apkārtnes veikali, skolas un bērnudārzi, kā arī daudzi zaļie parki un skvēri, sniedzot plašas iespējas kā mierīgai, tā arī aktīvai atpūtai. Līdz Rīgas centram no šejienes var ātri nokļūt ne tikai ar automašīnu, bet arī ar sabiedrisko transportu vai kājām.

Kuldīgas parka projektu īsteno Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor". Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2017.gada nogales un sadarbībā ar Igaunijas būvuzņēmēju "Mitt&Perlebach" īsteno vairākus dzīvojamos projektus galvaspilsētas klusajā centrā un Āgenskalnā, kā arī attīsta komerctelpas Rīgas pievārtē. Ilggadēja pieredze Igaunijas nekustamo īpašumu tirgū ļauj "Hepsor" rast augstvērtīgus un inovatīvus būvniecības risinājumus. Rīdziniekiem "Hepsor" šobrīd piedāvā mājokļus trīs projektos: viens Klusajā centrā - Strēlnieku ielā 4B, un divi Āgenskalnā ? Baložu ielā 9 un Āgenskalna ielā 24. Tuvāko gadu laikā "Hepsor" veiks vērienīgas investīcijas arī komercsegmentā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē