SIA Velve par 38 miljoniem eiro būvēs biroju ēku Novira Plaza Ziņas

SIA Velve par 38 miljoniem eiro būvēs biroju ēku Novira Plaza

Piektdiena, 17 decembrī, 2021

Viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā SIA "Velve" noslēdzis 38 miljonus vērtu līgumu par jaunā A klases biznesa centra "Novira Plaza" būvniecību Rīgas centrā, Marijas ielā 2A. Jaunā biroju ēka tiks pabeigta līdz 2023.gada jūnijam.

"Šī projekta augstās prasības inovatīviem risinājumiem, būvniecības apjomi un ieceres atpazīstamība neapšaubāmi padara "Novira Plaza" būvniecību par vienu no mūsu svarīgākajiem projektiem tuvākā pusotra gada laikā," stāsta SIA "Velve" valdes priekšsēdētājs Kaspars Rokens.

"Mēs ticam, ka SIA "Velve" mūsdienīgais, uz kvalitāti un videi draudzīgiem risinājumiem vērstais skatījums izcili noderēs, būvējot vietu, kur nākotnē koncentrēsies Rīgas pilsētas biznesa vide," uzsver "Evernord" vadošā partnere Jolanta Jurga, piebilstot, ka "Novira Plaza" būvniecība virzās pēc grafika.

"Novira Plaza" būs ilgtspējīga, energoefektīva un mūsdienīga A klases biroju ēka, kurā tiks investēti vairāk nekā 55 miljoni eiro. 65% jaunā projekta akciju pieder Lietuvas investīciju fondam "Evernord Real Estate Fund III", savukārt 35% pieder nekustamo īpašumu attīstītājam "Novira Capital".

Par SIA "Velve"

MN Holding grupai piederošais būvuzņēmums SIA "Velve" ir viens no lielākajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā un Baltijas valstīs ar gandrīz 30 gadu pieredzi nozarē. Uzņēmums realizējis vairāk nekā 250 lielus būvniecības projektus, to skaitā iepirkšanās centrus, rūpniecības uzņēmumus, viesnīcas, sabiedriskās un dzīvojamās ēkas.

Par "Evernord Asset Management"

"Evernord Asset Management" ir licencēta aktīvu pārvaldīšanas sabiedrība, kas pieder "Evernord" grupai un šobrīd pārvalda trīs slēgtus ieguldījumu fondus, kas darbojas visās trīs Baltijas valstīs.

Par "Novira Capital"

"Novira Capital" ir viens no vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Igaunijā, kas pēdējo gadu laikā ir izstrādājis vairākus jaunus projektus, tostarp 4 lielas biroju ēkas Tallinas centrā un vairāk nekā 300 augstas klases dzīvokļu.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē