Liepājā Kārļa Zāles laukumā divas nedēļas būs daļēji ierobežota satiksme Ziņas

Liepājā Kārļa Zāles laukumā divas nedēļas būs daļēji ierobežota satiksme

Piektdiena, 26 novembrī, 2021

Liepājā Kārļa Zāles laukumā divas nedēļas būs daļēji ierobežota satiksme, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Turpinot Kārļa Zāles laukuma pārbūves darbus, no pirmdienas, 29.novembra, uz divām nedēļām tiks izmainīta satiksmes organizācija - laukumu varēs šķērsot tikai nogriežoties pa labi no Lielās ielas, savukārt tirdzniecības centram "Ostmala" un degvielas uzpildes stacijai "Neste" varēs piebraukt tikai no Bāriņu ielas puses.

Satiksmei slēgto braukšanas virzienu no Bāriņu uz Lielās ielas pusi varēs apbraukt pa Bāriņu - Kungu - Lielo ielu.

Darbu izpildes laikā tiks slēgta arī vidējā braukšanas josla Jūras ielā.

Būvnieki šajā laikā Kārļa Zāles laukumā paredzējuši izbūvēt lietus ūdens kanalizācijas tīklus, kas skar plašu laukuma teritoriju.

Projektā paredzēts pārbūvēt Kārļa Zāles laukumu - izveidot veloceļus, drošas gājēju pārejas, pārbūvēt ielas apgaismoja tīklu, lietus ūdens kanalizācijas tīklus, posmā no Jaunā tilta līdz Tramvaja tiltam demontēt un no jauna izbūvēt krasta stiprinājumu un atjaunot esošo krasta stiprinājumu vietās, kur tas ir iespējams.

Būvdarbi tiek īstenoti projektā "Pamatinfrastruktūras nodrošināšana uzņēmējdarbības veicināšanai, revitalizējot degradēto teritoriju Liepājā 4. kārta".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē