Notiks būvniecības digitalizācijas konference Ziņas

Notiks būvniecības digitalizācijas konference

Trešdiena, 27 oktobrī, 2021

Šodien tiešsaistē norisināsies "Būvniecības digitalizācijas konference 2021", aģentūrai LETA pavēstīja Būvniecības industrijas digitalizācijas asociācijas pārstāvji.

Konferences mērķis ir rosināt diskusiju par būvniecības digitalizāciju, mācoties gan no veiksmīgiem piemēriem, gan citu kļūdām starptautiskā līmenī, plašā Latvijas būvindustrijas dalībnieku - arhitektu, projektētāju, būvnieku, nekustamā īpašuma attīstītāju, pašvaldību - lokā.

Konferencē nozares eksperti no Latvijas un ārvalstīm sniegs prezentācijas, rīkos diskusijas un praktiskas darba grupas par četrām tēmām - Būvniecības informācijas modelēšanas (BIM) pielietošana būvlaukumā, infrastruktūras objektu digitalizācija, BIM darba drošībā, BIM profesionālajā un augstākajā izglītībā un kā BIM var palīdzēt būvēt zaļāk un ilgtspējīgāk.

Konference norisināsies 27. un 28.oktobrī angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.

Pēc konferences visi dalībnieki saņems apliecības, kas derīgas profesionālās pilnveides kredītpunktu piešķiršanai būvspeciālistu sertifikācijas iestādēs.

Konferenci organizē Būvniecības industrijas digitalizācijas asociācija sadarbībā ar Vidzemes augstskolu, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti un Rīgas Celtniecības koledžu.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 24 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē