26. augustā - ielu mākslas festivāls Māju sajūta Ropažu ielā Ziņas

26. augustā - ielu mākslas festivāls Māju sajūta Ropažu ielā

Otrdiena, 7 septembrī, 2021

Ik gadu Rīgā norisinās Free Riga organizēts Street Art Slam jeb ielu mākslas sacensības, par kuru ģenerālsponsoru un galveno atbalstītāju šogad ir kļuvusi Bonava Latvija, nodrošinot ne vien balvas konkursa uzvarētājiem, bet arī norises vietu īpaši radošam un mākslinieciskam festivālam.

Ropažu ielā 16, vietā, kur pavisam drīz sāks tapt Bonava Latvija jaunākais dzīvojamo māju projekts, esam sagatavojuši vēsturisko Vidzemes maiznīcas sienu tās apgleznošanai. Tieši tur ceturtdien, 26. augustā, no plkst. 12.00 - 20.00 norisināsies ielu mākslas festivāls, kuru laikā 15 mākslinieki veidos savus darbus ar vienojošo motīvu "māju sajūta". Tā kā māju sajūta ir tik individuāla, dažādi un aizraujoši būs arī tapušie darbi, no kuriem labākos izvēlēsies īpaša žūrija.

Aicinām ikvienu 26. augustā piedalīties darbu tapšanā, ar savu klātbūtni atbalstot māksliniekus un pieredzot, kā top vēsturiska liecība! Apgleznotā siena Teikas iedzīvotājus un viesus priecēs vēl vismaz divus gadus, kamēr taps Ropažu ielas projekta mājas.

Pasākuma laikā būs pieejami arī ēdināšanas pakalpojumi, kājas izlocīt iedvesmos DJ Maikls Hollands, savukārt mazākajiem apmeklētājiem būs sagatavotas aizraujošas radošas aktivitātes.

Lūdzam ņemt vērā - ievērojot valstī noteiktos Covid-19 ierobežojumus, apmeklētājiem no 12 gadu vecuma iekļūšana pasākuma norises zonā būs iespējama, uzrādot atbilstošu digitālo sertifikātu, kas apliecina Covid-19 pārslimošanu vai vakcīnas saņemšanu.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē