Piektdien notiks jaunās promenādes starp tirdzniecības centriem Ziņas

Piektdien notiks jaunās promenādes starp tirdzniecības centriem "Spice" un "Spice Home" spāru svētki

Ceturtdiena, 2 septembrī, 2021

Piektdien, 3.septembrī, notiks jaunās promenādes starp tirdzniecības centriem "Spice" un "Spice Home" spāru svētki, aģentūrai LETA pavēstīja "Spices" pārstāvji.

Tirdzniecības centru spāru svētkos piedalīsies SIA "Lejnieku projektēšanas birojs" arhitekts Mikus Lejnieks, būvkompānijas SIA "Pro Dev" valdes priekšsēdētājs Māris Stakens, "Spice" un "Spice Home" apsaimniekošanas un attīstības vadītājs Artis Teibe, kā arī SIA "Fabrum" būvuzraudze Sanita Rubene.

Pasākums sāksies plkst.14. Ieeja pasākumā tikai uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Jau vēstīts, ka jaunās promenādes būvniecība sākās šogad maijā, bet to plānots noslēgt septembra beigās. Promenādes izveidē plānots investēt 800 000 eiro.

"Spices" pārstāvji iepriekš minēja, ka promenādes būvniecībā un labiekārtojumā tiks izmantoti ilgtspējīgi risinājumi, veidojot apmeklētājiem drošu un ērtu vidi kvalitatīvai laika pavadīšanai - būs pieejami galdiņi un soli maltītes baudīšanai un atpūtai ārā.

Topošās promenādes projekta autori ir "Lejnieku projektēšanas birojs", būvdarbus veic "Pro Dev", bet būvuzraugs ir "Fabrum".

Tirdzniecības centra "Spice" īpašniece SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" reģistrēta 2000.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 711 432 eiro. "Tirdzniecības centra Pleskodāle" 75% kapitāldaļu īpašnieks ir Igaunijas uzņēmums "Kapitel", bet 25% pieder Igaunijas uzņēmumam "Tristafan". Savukārt kompānijas patiesie labuma guvēji ir Igaunijas pilsoņi Tomas Annus un Mati Polli.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē