Katram svarīgs novērtējums – pirmie pieteikumi apbalvojumam iesniegti Ziņas

Katram svarīgs novērtējums – pirmie pieteikumi apbalvojumam iesniegti

Ceturtdiena, 12 augustā, 2021

Pirmie pieteikumi apbalvojumam “Būvindustrijas lielā balva” tika iesniegti jūnijā. Aktīvākie ir jelgavnieki un rīdzinieki. Pieteikto speciālistu saknes ir Rēzeknes novadā, Jelgavas novadā, Siguldā un Rīgā.

 

Ikdienas skrējienā bieži vien aizmirtas pateikt kolēģim: ”Cik labi, ka tu esi mūsu komandā!” Šī  ir tā iespēja izvirzīt valstī augstākajam nozares apbalvojumam savas komandas biedrus, tā sakot paldies par kopā būšanu, par atbildību, par pleca sajūtu, par uzticēšanos, par profesionalitāti, par godprātīgu attieksmi pret darbu, par dedzību.

Sakiet paldies arhitektiem, projektētājiem, būvkonstruktoriem, ģeotehniķiem, ceļiniekiem, enerģētiķiem, būvmateriālu ražotājiem, tiltu, ēku būvētājiem, būvuzraugiem – jebkuram, kas kaut kādā veidā saistīts ar būvindustriju un pelnījis atzinību.

Apbalvojums “Būvindustrijas lielā balva” nav novērtējams naudā. Saņemot gan “Pamatakmeni” un Diplomu, gan Atzinības rakstu un citas balvas, katru gadu redzamas nominēto emocijas un prieks par to, ka viņus novērtējuši nozares profesionāļi – 48 asociāciju un biedrību pārstāvji, nozares visdažādāko jomu eksperti.

Pieteikumus apbalvojumiem senioriem, studentiem un pašlaik praktizējošiem būvindustrijas speciālistiem kategorijās “Mūža ieguldījums būvindustrijā” un “Gada inženieris/arhitekts” un nominācijā “Gada students” pieņem līdz 15. septembrim.

Vairāk informācijas - http://lielabalva.lv/balva/#nolikums

Apbalvojuma “Būvindustrijas lielā balva” pasniegšanu jau devīgo gadu organizē Latvijas Būvinženieru savienība un tās izdotais žurnāls “Būvinženieris”.

Apbalvojuma “Būvindustrijas lielā balva” galvenais partneris: “Knauf”, sadarbības partneri: “Bauroc”, “Peri”, “Paroc”, “CMB”, “Velux”, “ThermoWhite”, atbalstītāji: “RERE Grupa”, “Sakret”, “Ramirent”, “Firma L4”, mediju partneri: “Būvinženieris”, “buvbaze.lv”, “buvlaukums.lv”, “abc.lv”, “building.lv”, “Laiks mājai”.

 

Video: https://youtu.be/Y0VTPgSXcNo

 

Latvijas Būvinženieru savienības vārdā

apbalvojuma “Būvindustrijas lielā balva” vadītāja

Mārīte Šperberga, 29468382, marite.sperberga@gmail.com; lielabalva@gmail.com;

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē