Pirmie pieteikumi Ziņas

Pirmie pieteikumi "Būvindustrijas lielajai balvai" iesniegti

Otrdiena, 10 augustā, 2021

Pirmie pieteikumi nozares profesionāļu apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva iesniegti – aktīvākie pieteicēji šogad ir jelgavnieki un rīdzinieki. Pieteikto speciālistu saknes ir Rēzeknes novadā, Jelgavas novadā, Siguldā un Rīgā.

Ikdienas skrējienā nereti piemirstas pateikties kolēģiem par ieguldījumu kopējā komandas darbā, tāpēc profesionālais apbalvojums ir labākā iespēja! Piesakiet valstī augstākajam nozares apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva kolēģus un sadarbības partnerus, pateicoties par kopīgi padarītu izcilu darbu, pleca sajūtu, uzticēšanos, godprātīgu attieksmi un aizrautību, kas laba rezultāta vārdā liek ieguldīt neizmērojami vērtīgu laiku, enerģiju un profesionālās zināšanas.

Pateiksim paldies arhitektiem, projektētājiem, būvkonstruktoriem, ģeotehniķiem, ceļiniekiem, enerģētiķiem, būvmateriālu ražotājiem, tiltu un ēku būvētājiem, būvuzraugiem – ikvienam, kas ar izcilu sniegumu būvindustrijā pelnījis atzinību.

Apbalvojums Būvindustrijas lielā balva nav novērtējams naudā. Katru gadu apbalvošanas ceremonijā redzam nominēto prieku un gandarījumu par nozares profesionāļu – 44 asociāciju pārstāvju un ekspertu – augsto vērtējumu viņu darbam.

Pieteikumus ar pretendentu veikuma raksturojumu par apbalvojamiem senioriem, kas būvniecībai veltījuši mūžu, patlaban praktizējošiem speciālistiem un studentiem izcilniekiem pieņem līdz 15.septembrim.

Vairāk informācijas: http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva pasniegšanu jau devīto gadu organizē Latvijas Būvinženieru savienība un tās izdotais žurnāls Būvinženieris.

 

Apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva galvenais partneris ir Knauf, sadarbības partneri – Bauroc, Peri, Paroc, CMB, Velux, ThermoWhite, atbalstītāji – RERE Grupa, Sakret, Ramirent, Firma L4.
Mediju partneri: Būvinženieris, buvbaze.lv, buvlaukums.lv, abc.lv, building.lv, Laiks mājai.

Latvijas Būvinženieru savienības vārdā –
Mārīte Šperberga, apbalvojuma vadītāja,
tālrunis 29468382, e-pasti: marite.sperberga@gmail.com, lielabalva@gmail.com.
Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 10 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē