Jēkabpilī par 1,56 miljoniem eiro pārbūvēs Zīlānu ielas posmu Ziņas

Jēkabpilī par 1,56 miljoniem eiro pārbūvēs Zīlānu ielas posmu

Pirmdiena, 7 jūnijā, 2021

Jēkabpilī šomēnes sāks Zīlānu ielas posma pārbūvi, kas pašvaldībai izmaksās 1 560 603 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Vietvara ir noslēgusi iepirkumu līgumus ar AS "Ceļu pārvalde", lai jūnijā sāktu Zīlānu ielas posma no Ķieģeļu ielas līdz Oļu ielai pārbūvi divās kārtās. Būvdarbi ietver ielas asfaltbetona seguma izbūvi, bojāšanās riskam pakļauto pazemes komunikāciju un lietus ūdens kanalizācijas pārbūvi, esošo kanalizācijas un ūdensvada aku pārbūvi un vāku līmeņošanu. Ieplānota arī ielas apgaismojuma ierīkošana, gājēju ietves izbūve un labiekārtošanas un apzaļumošanas darbu veikšana.

Ielas un satiksmes dalībnieku drošības nodrošināšanai tiks izbūvēti pašvaldības elektronisko sakaru kabeļi videonovērošanas sistēmai, kas tiks savietota ar esošo pašvaldības videonovērošanas tīklu.

Neattiecināmajās izmaksās iekļauta ielu norāžu, žoga un gājēju vārtu izbūve, bojāšanās riskam pakļauto pazemes elektronisko sakaru kabeļu pārbūve un videokameru uzstādīšana. Ārpus projekta tiks finansēta arī vājstrāvu rezerves cauruļu izbūve, ūdensvada un sadzīves kanalizācijas pieslēgumu izbūve privātpersonu īpašumiem.

Buvuzraudzību objektā veiks SIA "Latroad Group" un SIA "Geo Consultants". Autoruzraudzību nodrošinās SIA "BM projekts".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē