APSKATS: PENOSIL EasySpray – IZSMIDZINĀMAS SILTUMIZOLĀCIJAS PUTAS Aktuālie padomi

APSKATS: PENOSIL EasySpray – IZSMIDZINĀMAS SILTUMIZOLĀCIJAS PUTAS

Trešdiena, 12 maijā, 2021

Ikdienā nereti nākas saskarties ar situācijām, kad nepieciešams nosiltināt nelielas telpas kā, piemēram, balkonu vai bēniņus, konstrukciju daļas vai arī nelīdzenas, noapaļotas un grūti sasniedzamas virsmas, piemēram, caurules, cisternas un tvertnes. Bieži vien šajos gadījumos ir ļoti sarežģīti vai pat neiespējams izmantot tradicionālos siltumizolācijas materiālus.
Rūpējoties par klientu vajadzībām un ērtību, Penosil ir radījis jaunu produktu – PENOSIL EasySpray izsmidzināmas siltumizolācijas putas. EasySpray īpašā formula un speciālā sprausla putu izsmidzināšanai nodrošina unikālu putu struktūru ar ļoti efektīvu skaņas un siltuma izolāciju, kā arī lieliskiem gaisa un mitruma necaurlaidības parametriem.
Īpašā izsmidzināšanas sprausla ļauj apstrādāt nevienmērīgas, grūti aizsniedzamas virsmas, padarot putu uzklāšanas procesu vieglu un ērtu. Tā lieliski palīdz regulēt izolācijas slāņa biezumu un platumu – jo tālāk no siltināmās virsmas, jo lielāka uzklāšanas zona. Putas ir ieteicams uzklāt līdz 2 cm biezā slānī, un slāņu skaits nav ierobežots. Katru nākamo slāņi var uzklāt pēc 60 minūtēm, ja tas ir nepieciešams. Pēc uzklāšanas putas izplešas līdz 100%, izveidojot elastīgu un hermētisku baltu siltumizolācijas slāni. Tās nodrošina pilnīgu nosiltināto konstrukciju hermētiskumu un labu siltuma pretestību, neizmantojot nekādus papildmateriālus.

EasySpray izsmidzināmas putas var efektīvi izmantot bēniņu, balkonu, garāžu, pagrabu, dažādu tvertņu, ventilācijas un ūdensapgādes cauruļvadu, pārsedžu, durvju, griestu un citu konstrukciju siltumizolācijai. Izsmidzināmā izolācija neveido aukstuma tiltus un ir labs līdzeklis auksto virsmu apstrādāšanai, lai izvairītos no kondensāta veidošanās.

EasySpray izsmidzināmās putas ir cilvēkiem un apkārtējai videi pilnīgi drošs produkts, kas ilgstoši saglabā savas īpašības. Nožuvušas putas ir mazāk jūtīgas pret UV starojumu un tiešiem saules stariem, taču ir ieteicams tās pārklāt ar piemērotu caurspīdīgu hermētiķi, krāsu vai citu materiālu, kas nodrošina ilgstošu sākotnējo īpašību noturību.

Kirills Sokolovs @kirills_sokolovs
https://www.buvbaze.lv/kirills_sokolovs/
6 gadu 4 mēneši 13 dienu portālā
Bija online 17 februārī 15:14
Meklētājs būvniecības nozarē