Online: Inovācija būvniecībā — ilgtspējīgi jumti. Hermētiķi un putas. Ziņas

Online: Inovācija būvniecībā — ilgtspējīgi jumti. Hermētiķi un putas.

Ceturtdiena, 26 novembrī, 2020
Tiešraides seminārs Kvalitatīva un atbildīga būvniecība par inovāciju būvniecībā — ilgtspējīgiem jumtiem un kā neapmaldīties plašajā veikalu piedāvājumā izvēloties līmes, putas un hermētiķus. Semināru skaties 26.novembrī plkst.10.00 buvbaze.lv, Laiks Mājai, Latvijas Būvinženieru savienības Facebook kontos un www.buvbaze.lv mājaslapā.

Seminārs facebooka:


1. DAĻA: Inovācija būvniecībā — ilgtspējīgi jumti.
Ņemot vērā arvien pieaugošo būvniecībā izmantoto materiālu atkritumu apjomu ir pēdējais brīdis domāt par ilgtspējīgu risinājumu ieviešanu arī būvniecības procesos. Šajā seminārā tiks runāts par ilgtspējīgiem jumtiem, ko iespējams panākt būvniecībā izmantojot inovatīvus un efektīvus risinājumus, kā arī ekspluatācijas laikā tos pareizi uzturot. Controlit ir Latvijā izstrādāts un starptautiski patentēts risinājums, kas ļauj uzraudzīt plakano jumtu hidroizolācijas stāvokli, tādā veidā izvairoties no nevēlamām jumta tecēšanas problēmām un paildzinot jumta un visas ēkas kalpošanas laiku.

2. DAĻA: Līmes, putas un hermētiķi – kā neapmaldīties plašajā veikalu piedāvājumā?
PENOSIL ir būvķīmijas produktu zīmols, kas specializējies celtniecības putu, līmju un hermētiķu ražošanā profesionāļiem un lietošanai mājas apstākļos.
Seminārā PENOSIL pārstāvis Kirills Sokolovs apskatīs izplatītākos celtniecības putu, hermētiķu un līmju veidus, pastāstīs par to atšķirībām, priekšrocībām un pielietojumu, kā arī sniegs padomus par PENOSIL EasyPro un PENOSIL Premium SpeedFix sēriju produktu izmantošanu. Semināra noslēgumā būs iespējams uzdot jautājumus pārstāvim.

Saites uz semināra tiešraidi:
https://www.buvbaze.lv/lv/
https://facebook.com/buvbaze.lv
https://www.facebook.com/laiksmajai
https://www.facebook.com/BuvinzenierisLBS/

Semināra ilgums – apmēram 2 stundas.
Dalība – bezmaksas.
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 11 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē