Piedāvājumā sapņu penthouse dzīvokļi Ziņas

Piedāvājumā sapņu penthouse dzīvokļi

Otrdiena, 4 maijā, 2021

Rīgas centrs bija, ir un būs iekārojama apmešanās vieta. Protams, ja piedāvātais nekustamais īpašums atbilst potenciālo pircēju prasībām – gan estētiskajām un komforta, gan finanšu. Jaunais dzīvojamais projekts Aizkulises Čaka ielā 134, kas nodots ekspluatācijā 2018.gada otrajā pusgadā, šo tēzi pilnībā apstiprina. Šajā dzīvokļu ēkā, kuras nosaukums radies tās neparastās, teātra aizkulisēm līdzīgās fasādes dēļ, divarpus gados pārdoti gandrīz visi dzīvokļi. 2021.gada pavasara sākumā projekta attīstītājs varēja piedāvāt pircējiem vien atlikušos trīs dzīvokļus. Toties kādus!


Jauni penthouse dzīvokļi par saprātīgu cenu – Latvijas galvaspilsētas centrā šādu piedāvājumu nav daudz. Čaka ielas 134 jaunbūvē šie dzīvokļi ir augšējos stāvos – sestajā un septītajā. Katram dzīvoklim ir plaša terase. Projekta Aizkulises penthouse dzīvokļi ir kā privātmājas alternatīva cilvēkiem, kuri vēlas dzīvot Rīgas centrā – tie vienlaikus nodrošina privātumu un ļauj būt galvaspilsētas epicentrā, kur ir laba infrastruktūra, daudzveidīgas atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējas. Vien 500 metru attālumā no Čaka ielas 134 ir divi pilsētas parki – Ziedoņdārzs un Grīziņkalns, kā arī viens no jaunākajiem un populārākajiem bērnu rotaļu un sporta kvartāliem Rīgā. Tirdzniecības centrs Domina Shopping, stadions Daugava, Ghetto Games laukums, skolas un bērnudārzi – viss ir tuvu, vien 10 minūšu pastaigas attālumā. Savukārt nesteidzīgā pastaigā līdz Rīgas vēsturiskajam centram var nokļūt 25-30 minūtēs, ar sabiedrisko transportu trīskārt ātrāk.
Projekta Aizkulises tehniskā risinājuma ziņā tā ir ēka, kuras karkass izveidots, izmantojot monolīto betonēšanu. Ārsienām izmantoti gāzbetona bloki ar zemu siltuma caurlaidību. Līdz ar mūsdienīgiem trīs kārtu stiklu logiem, savu siltummezglu un iespēju individuāli regulēt siltuma patēriņu tas nodrošina zemus maksājumus par apkuri.
Namam ir septiņi stāvi un viens pagrabstāvs. Pašā zemākajā stāvā ierīkota autostāvvieta, kas piemērota pat liela izmēra apvidus mašīnām (griestu augstums pārsniedz 3,3 metrus), ir paredzēta vieta arī velosipēdu novietnei. Salīdzinot ar citiem Rīgas centra namiem, jaunceltnei Čaka ielā 134 ir krietni vairāk autostāvvietu. Penthouse dzīvokļu pircējiem ir iespēja iegādāties gan divas, gan trīs pazemes autostāvvietas, vienas autostāvvietas cena ir 15 000 eiro. Savukārt par 10 000 eiro var iegādāties autostāvvietu pagalmā.
Ēkā ir trīs kāpņu telpas, tām ir plašas un gaumīgas priekštelpas. Ieeja ir no divām pusēm, iemītnieku drošībai ierīkota elektroniskā piekļuves sistēma un videonovērošanas kameras. Pagalmā iebraukt var tikai caur automatizētiem vārtiem.
Čaka ielas 134 penthouse dzīvokļu iepazīšanu sākam sestajā stāvā – šeit mūs un dzīvokļu iemītniekus nogādā kompānijas Kone bezskaņas lifti. Pirmo apskatām šobrīd ekonomiskāko (nosacīti, protams) Aizkulises piedāvājumu – 47. dzīvokli. Tas atrodas ēkas vidējā kāpņu telpā, dzīvokļa logi vērsti uz pagalmu un Alauksta ielu, platība - 176,7 kv.m, 120 kv.m no tiem ir iekštelpām. Šajā penthouse dzīvoklī apvienotas 11 dažādas telpas. Atveram dzelzs ieejas durvis un nokļūstam plašā priekštelpā, kas apvienota ar viesistabu un virtuves zonu, kuru kopējā platība ir 44 kv.m. Šeit sestajā stāvā atrodas arī viesu labierīcības, guļamistaba (11,2 kv.m) ar ģērbtuvi (3,8 kv.m), kā arī atsevišķas saimnieciskās telpas. Glītas trepes ved uz otro stāvu. 47.dzīvokļa otrajā stāvā ēkas projektētāji izvietojuši saimnieku guļamistabu (21,2 kv.m) ar vannasistabu (5,1 kv.m), kā arī vēl vienu guļamistabu un otru vannas istabu (4 kv.m). No šī stāva var nokļūt penthouse dzīvokļa īpašajā zonā - 49,1 kv.m plašajā terasē, kurai no fasādes puses ir nožogojums. Projekta izstrādātāji ir aprēķinājuši, ka terases nestspēja ir vismaz 400 kilogramu uz kvadrātmetru, tas ļauj novietot šeit gan virpuļvannu, gan ierīkot pašam savu dārzu.
Visos trīs piedāvātajos penthouse dzīvokļos ir pilnā apdare – grīda segta ar koka parketu, izlīdzinātas un krāsotas sienas un griesti, vannasistabas aprīkotas ar beļģu santehniku IdealStandart un apsildāmām grīdām, koka iekšdurvis, visās(!) penthouse dzīvokļu guļamistabās un viesistabās ierīkoti Gree kondicionieri. Dzīvoklī ir sarunu iekārta, kas ļauj attālināti atvērt kāpņu telpas durvis. 47.dzīvokļa griestu augstums ir no 2,65 metriem līdz 2,8 metriem. Projekta attīstītāji ir īpaši parūpējušies par bērnu drošību – logi ir aprīkoti ar bloķēšanas elementiem, kas ierobežo to atvēršanas leņķi. Turklāt ēkā tiek veikta papildu ūdens attīrīšana.
Penthouse dzīvoklis nr. 71 – apvieno 14 dažādas telpas. Dzīvokļa kopplatība ir 203,7 kv.m (no kopplatības iekštelpām 142,1 kv.m). Dzīvokļa divos stāvos izvietotas četras guļamistabas – 25,5, 15,5, 13,3 un 11,8 kv.m, ģērbtuve, saimniecības telpas un trīs vannasistabas.
Esam nokļuvuši Čaka ielas 134 lielākajā, vēl brīvajā penthouse dzīvoklī nr. 49. Tā platība ir 260,1 kv.m (no šīs platības iekštelpām ir 137,9 kv.m). Dzīvokļa galvenā terase vērsta uz Čaka ielu, no šejienes paveras lieliski skati, arī uz bērnu rotaļu un sporta kvartālu. Ģimenes ar bērniem atzīst, ka tieši šī kvartāla tuvums ir viena no projekta Aizkulises mājokļu priekšrocībām. 49.dzīvokļa pirmajā stāvā, kas ir ēkas sestais stāvs, – plaša priekštelpa ar viesistabu un virtuves zonu (47,5 kv.m), guļamistaba (12,3 kv.m), saimniecības telpas, vannas-istaba un lodžija, otrajā – divas guļamistabas (13,6 kv.m un 13,3 kv.m), katrai sava vannasistaba (4,4 kv.m un 4,3 kv.m) un atvērta tipa kabinets. No šejienes var nokļūt uz lielāko terasi projektā – tās kopplatība ir 113,8 kv.m.
«Penthouse dzīvokļi ir īpašs un prestižs mājokļu segmenta produkts. Un daudziem ir radies priekšstats, ka tas ir arī ļoti dārgs. Savukārt Čaka ielas 134 jaunā projekta augšējo stāvu dzīvokļiem ir lieliski saskaņota kvalitāte un cena – penthouse dzīvokļu ar pilno apdari cena ir 1 370 eiro par kvadrātmetru. Kopējā pirkuma summa, protams, ir paliela, jo dzīvokļi ir plaši,” paskaidro Mārtiņš Markovs, projekta Aizkulises dzīvokļu ekskluzīvais pārdevējs. – Otrs svarīgs faktors ir ēkas apkalpošanas maksa. Šeit tā ir ļoti samērīga – 0,48 eiro (bez PVN) par kvadrātmetru iekštelpās, 0,24 eiro (bez PVN) par terases kvadrātmetru. Iemaksa uzkrājumu fondā remontdarbu veikšanai – 0,15 eiro par kvadrātmetru. Visus pārējos maksājumus nosaka saskaņā ar skaitītājiem. Zemes gabals zem ēkas – dzīvokļu īpašnieku privātīpašums. Tādējādi, ja jūsu sapnis ir plašs penthouse dzīvoklis Rīgas centrā, mēs aicinām jūs uz Aizkulisēm. Pagaidām mums vēl ir daži varianti, ko piedāvāt!» 

P.S. Ja vēlaties apskatīt un iegādāties projekta Aizkulises penthouse dzīvokli, sazinieties ar Mārtiņu Markovu, Markov Group īpašnieku:
tālrunis (+371) 25 898 888,
e-adrese: markovsmartins@gmail.com

 

 

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 4 dienas portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē