Remontdarbu dēļ lielākie satiksmes ierobežojumi Kuldīgas pusē un uz Rēzeknes apvedceļa Ziņas

Remontdarbu dēļ lielākie satiksmes ierobežojumi Kuldīgas pusē un uz Rēzeknes apvedceļa

Pirmdiena, 26 aprīlī, 2021

Remontdarbu dēļ lielākie satiksmes ierobežojumi ir uz ceļiem Kuldīgas pusē un uz Rēzeknes apvedceļa, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Patlaban lielākie satiksmes ierobežojumi ir Rēzeknes apvedceļa posmā no Greivuļiem līdz Greiškāniem, kur ceļā būs jāpavada līdz pat 45 minūtēm.

Tik pat laika prasīs remontdarbu posma izbraukšana uz reģionālā autoceļa Tukums-Kuldīga, posmā no Līduma līdz Grenčiem. Tāpat apmēram 30 minūtes būs nepieciešamas, lai izbrauktu remontējamo posmu no Kūlu kapiem līdz Kuldīgas novada robežai uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus.

Uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām starp rotācijas apļiem satiksmi vienā posmā regulē luksofori un ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h. Tāpat uz Daugavpils šosejas uz ceļa pārvada pār dzelzceļu netālu no Lūbastes satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem, vadstatņiem un ceļazīmēm. Noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h.

Pie autoceļa Grebņeva-Rēzekne-Daugavpils krustojuma ar Rēzeknes apvedceļu no rotācijas apļa līdz Rēzeknes pilsētas robežai satiksme tiek regulēta ar luksoforu, ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir 10 minūtes.

Savukārt uz Vidzemes šosejas Augšlīgatnē turpinās Līgatnes upes caurtekas remontdarbi. Satiksme tiek regulēta ar luksoforu. Noteikti ātruma ierobežojumi 30, 50 un 70 km/h un platuma ierobežojums 3,25 metri. Posma šķērsošanas laiks tiek lēsts ap 10 minūtēm.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 12 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē