Jēkabpilī par 1,1 miljonu eiro pārbūvē Palejas ielu Ziņas

Jēkabpilī par 1,1 miljonu eiro pārbūvē Palejas ielu

Otrdiena, 30 martā, 2021

Pēc ziemas tehnoloģiskā pārtraukuma ir atsākti būvdarbi Palejas ielā Jēkabpilī, kas izmaksās 1,111 miljonu eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN) aģentūra LETA uzzināja pilsētas pašvaldībā.

Pašlaik tiek veikta skataku līmeņošana. Tuvākajā laikā tiks sākta ierakuma rakšana konstruktīvo kārtu izbūvei Palejas ielas strupceļa posmā aiz Ozolu ielas, vienlaicīgi veicot arī komunikāciju tīklu pārbūvi.

Kopumā ielas pārbūves laikā tiks veikta lietus ūdens kanalizācijas, ūdens apgādes un kanalizācijas, elektroapgādes un elektronisko sakaru tīklu pārbūve. Paredzēta arī grāvju tīrīšana, nogāžu nostiprināšana, apzaļumošana, ietves pārbūve, gājēju un velosipēdistu celiņa izbūve un brauktuves asfalta seguma izbūve.

Pārbūves darbus saskaņā ar iepirkuma līgumu veic SIA "VIA". Pārbūves darbu līgumcena ir 918 542 eiro bez PVN. Pārbūvi plānots veikt līdz 2021.gada oktobrim.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka ceļu būves uzņēmums "VIA" reģistrēts 1991.gadā, tā pamatkapitāls ir 348 600 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Ivars Tože, Velners Siņicins, Inta Drekslere, Leontijs Semjonovs un Ināra Semjonova.

2019.gadā "VIA" strādāja ar 16,439 miljonu eiro apgrozījumu un guva 823 015 eiro peļņu. Dati par pērno gadu vēl nav pieejami.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē