Latvijas namsaimnieks daudzdzīvokļu ēkām piedāvās kombinētos pakalpojumus Ziņas

Latvijas namsaimnieks daudzdzīvokļu ēkām piedāvās kombinētos pakalpojumus

Trešdiena, 3 martā, 2021

Ēku apsaimniekošanas uzņēmums "Latvijas namsaimnieks" klientiem piedāvās jaunu risinājumu - iespēju kombinēt apsaimniekošanas pakalpojumus katrai daudzdzīvokļu ēkai pēc tās vajadzībām un iespējām, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

"Ņemot vērā valstī esošo Covid-19 situāciju, mēs jau šobrīd attālināti varam nodrošināt konsultācijas, līgumu slēgšanu un drošu dokumentācijas iesniegšanu, iedzīvotāju rīcībā ir zvanu centra darbinieki un avārijas dienests 24/7," pauda "Latvijas namsaimnieka" valdes priekšsēdētājs Mihails Čerņavskis.

Brīdī, kad daudzdzīvokļu māja sāk sadarbību ar "Latvijas namsaimnieks", atbilstoši Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likumam, ēkas apsaimniekotājs nodrošina pamatpakalpojumus, piemēram, ēkas tehnisko uzturēšanu. 

"Latvijas namsaimnieka" pārstāvji norādīja, ka ikvienai ēkai ir savas specifiskās vajadzības, kuras risināt, un, šajā gadījumā, kombinētie pakalpojumi ir veids, kā nepārmaksāt par liekiem pakalpojumiem, bet saņemt tieši savas mājas uzturēšanā būtiskāko. Piemēram, ir ēkas, kurās iedzīvotāji paši organizē koplietošanas telpu uzkopšanu, bet vēlas palīgu administratīvo jautājumu risināšanā (grāmatvedība, finanšu atskaites, finansējuma piesaiste un tamlīdzīgi). 

Tāpat ir ēkas, kurās dzīvokļu biedrības resursi ir pietiekami, lai veiktu visu ikdienā nepieciešamo dokumentāciju un darbu plānošanu, bet nepieciešams partneris energoefektivitātes projektu, renovāciju vai labiekārtošanas darbu veikšanā.

"Katras daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji var izvēlēties, kā uzturēt un apsaimniekot savu māju. Piesaistot profesionālu apsaimniekotāju palīdzību, ikdienas uzturēšanas darbus un renovāciju īstenošanas iespējams veikt daudz efektīvāk un kvalitatīvāk," skaidroja "Latvijas namsaimnieka" pārstāvji. 

"Latvijas namsaimnieks" reģistrēts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 28 400 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir SIA "City Service", liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Lietuvas pilsoņi Lins Samuolis, Andrjus Janukonis un Gintauts Jaugielavičs. 2019.gadā "Latvijas namsaimnieks" strādāja ar 2,24 miljonu eiro apgrozījumu un 19 273 eiro zaudējumiem.

"Latvijas namsaimnieks" apsaimnieko ēkas Rīgā un citās lielākajās Latvijas pilsētās ar kopējo platību vairāk nekā 700 000 kvadrātmetru. Uzņēmums ir daļa no starptautiskā nekustamā īpašuma apsaimniekotāja "City Service" grupas, kas darbojas Baltijas, Polijas, Spānijas un Krievijas tirgos.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē