Salaspils jaunajā projektā Rīgas vārti rezervēti jau 20% dzīvokļu Ziņas

Salaspils jaunajā projektā Rīgas vārti rezervēti jau 20% dzīvokļu

Piektdiena, 12 februārī, 2021

Jaunajā daudzdzīvokļu dzīvojamajā projektā "Rīgas vārti", kas atrodas Salaspilī, trīs mēnešu laikā rezervēta jau piektā daļa no visiem dzīvokļiem, aģentūrai LETA pavēstīja nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

Viņa norādīja, ka populārākie no šobrīd rezervētajiem mājokļiem ir trīsistabu dzīvokļi - tos pārsvarā izvēlas jaunās ģimenes. Jansone informēja, ka Pierīgas projekta dzīvokļus lielākoties rezervē Salaspilī vai tās apkārtnē dzīvojošie, kas vēlās uzlabot savus dzīves apstākļus. Patlaban projektā rezervēti 19 mājokļi, bet kopumā jaunajā piecstāvu ēkā paredzēti 93 dzīvokļi.

"Janvārī sākta priekšlīgumu slēgšana, kas nozīmē, ka klienti jau pārbaudījuši savu maksātspēju bankās, lai, objektu nododot ekspluatācijā, gada otrajā pusē varētu veikt pirkšanas darījumu un ievākties savā jaunajā mājoklī. Dzīvokļu rezervācijas procedūru būtiski atvieglo elektroniskā darījumu noslēgšanas iespēja. Ja klientiem ir elektroniskais paraksts vai cits personiskās identifikācijas rīks, piemēram, "Smart-ID", visu darījuma procesu var nodrošināt pilnībā attālināti," informēja Jansone.

Salaspilī esošo projektu, ko ekspluatācijā plānots nodot šā gada rudenī, attīsta SIA "Interbau".

"Rīgas vārti" ir daudzdzīvokļu projekts Salaspilī, Nometņu ielā 11, kur iegādei tiek piedāvāti divu līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 38 līdz 118 kvadrātmetriem. Kopumā jaunajā piecstāvu ēkā ir 93 dzīvokļi. Teritorija ap jauno projektu ir labiekārtota un apzaļumota, ir ierīkots apgaismojums un bruģēti gājēju celiņi, uzstādīti soliņi, ir kopts zālājs un dekoratīvie augi.

"Interbau" reģistrēts 2012.gadā un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2019.gadā bija 4533 eiro un peļņa 4230 eiro. "Interbau" vienādās daļās pieder Gintam Frēliham un Jurim Pitkēvičam.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē