BLADE RUNNER – EFEKTĪVS REĢIPŠA NAZIS, VAI LIEKI IZTĒRĒTA NAUDA Aktuālie padomi

BLADE RUNNER – EFEKTĪVS REĢIPŠA NAZIS, VAI LIEKI IZTĒRĒTA NAUDA

Ceturtdiena, 21 janvārī, 2021

Iepriekš tika aprakstīti instrumenti kas krietni var atvieglot reģipša montāžu, tad nu viens no šiem instrumentiem nonāca mūsu īpašumā un tika novērtētas tā priekšrocības un mīnusi reālajā vidē. Par to vairāk vari uzzināt izlasot šo rakstu.
 
Pirmais iespaids no pieejamās reklāmas internetā liekas ļoti pozitīvs un protams ka tas nostrādā, jo kāpēc gan ne, ja šis instruments ir viegli lietojams, ar to ērti un ātri var nogriezt reģipša plātni to nelaužot, tātad darba process tiek paātrināts, kā rezultātā ieguldītie līdzekļi tiek atpelnīti.

Jāsaka ka BLADE RUNNER cena salīdzinot ar parasto reģipša nazi, ir augsta, 35 eur. + vēl šim reģipša griezējam nepieciešami asmeņi kuru komlekta cena ir 14 eur. Kā arī šo instrumentu nav iespējams nopirkt Latvijas veikalos, vienīgi to pasūtot no ārvalstu interneta veikaliem.
 

BLADE RUNNER – reģipša grieznis ir samērā liels, tādēļ tas nav paredzēts mazu un nelielu lokšņu griešanai, tāpat veicot ļoti precīzus griezumus, to vieglāk paveikt izmantojot papīra nazi. Ja griezums tiek veikts nedaudz ieslīpi loksnei, tad pirms to veicam, ir jāuzvelk vadlīnija, kas atkal mums atņem tik dārgo laiku un arī šeit to vieglāk ir paveikt ar papīra nazi. Tā kā BLADE RUNNER satur kopā magnēti, tad to vidējā daļa abām pusēm ir stipri magnetizēta, tādēļ uzglabājot to instrumetu kastē vai noliekot to būvdarbu zonas stūrī, tā pievelk ap sevi atrodošos mazos metāla priekšmetus.

Kā jau katrai lietai, tad arī šai ir ne tikai mīnusi bet arī plusi. Tā kā šis grieznis nav no lētajiem, tad arī kvalitāte un izmantotie materiāli ir labi, tādēļ  griezuma mala ar BLADE RUNNER, veidojas līdzena un pēc griezuma, tā nav jāapstrādā ar reģipša ēveli. Ja veidojam dažādas figūras, arkas kur nepieciešams izgriezt liekumus, viļņus vai apaļas formas no reģipša loksnes, tad šis instruments lieti noderēs, bet iepriekš gan nāksies piešaut roku, jo asmens grieznim ir novietots vidū un velkot pa līniju to nav iespējams redzēt, tādēļ nākas vadīties pēc izjūtas. Ja nākas griezt reģipsi paralēli tā taisnajai sānu malai, tad ar mērlentas palīdzību to iespējams ātri paveikt, mērlentu vadot gar sānu malu, savukārt mērlentas galu iestiprinot griežņa korpusā.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē