LBS valde rosina ārkārtas kongresā mainīt statūtus Ziņas

LBS valde rosina ārkārtas kongresā mainīt statūtus

Trešdiena, 13 janvārī, 2021

Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) gadskārtējais kongress, kurā jānotiek LBS valdes locekļu, revīzijas un ētikas komisijas vēlēšanām, ir paredzēts 2021.gada 26.martā. Valstī noteikto Covid-19 pandēmijas ierobežojumu laikā LBS valde nolēmusi sasaukt ārkārtas kongresu šī gada 26.janvārī.

Ārkārtas kongresā iecerēts pieņemt izmaiņas LBS statūtos, kas ļautu turpmāk organizēt kongresus un balsot ne tikai klātienē, bet arī attālināti. Statūtos plānots precizēt arī LBS biedru uzņemšanu un izslēgšanu, biedru dalību un pārstāvja pilnvarošanu kongresam, kandidātu izvirzīšanu LBS valdei. Iecerēts precizēt valdes priekšsēdētāja un valdes atbildību, vienkāršot teritoriālo kopu veidošanu un darbību, precizēt biedru naudas nomaksas kārtību.

Lai organizētu ārkārtas kongresu attālināti, LBS biedri šogad saņēmuši e-pasta vēstules ar aicinājumu aktualizēt elektronisko saziņu. Ja esat LBS biedrs un neesat apstiprinājis vēstules saņemšanu, LBS biroja vadība aicina iespējami ātri nosūtīt vēsti pa e-pastu lbs@blbs.lv. Pēc apstiprinājuma katram biedram tiks izsūtīta informācija par dalību 26.janvāra ārkārtas kongresā, kas sāksies pulksten 12, kā arī piekļuve dokumentu projektiem, par kuriem notiks balsošana tiešsaistē.

Latvijas Būvinženieru savienības valde
Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 10 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē