Augustā sāksies semināru cikls par ugunsdrošības aktualitātēm būvniecībā Ziņas

Augustā sāksies semināru cikls par ugunsdrošības aktualitātēm būvniecībā

Ceturtdiena, 16 augustā, 2018

Augustā sāksies informatīvi izglītojošs semināru cikls "Būvtehniskā ugunsaizsardzība" par aktualitātēm normatīvajos aktos un jaunākajām tendencēm būvniecības nozarē, saistībā ar ugunsdrošību.


Latvijas Ugunsdzēsības asociācijas mācību centrs “Preventa” ir sagatavojis semināru ciklu divu mēnešu garumā būvniecības nozares pārstāvjiem un visiem interesentiem par ugunsdrošību, lai stāstītu par iespējamiem riskiem būvniecībā un piedāvātu gan drošus, gan modernus risinājumus to novēršanā. Semināra laikā tiks runāts par ugunsdrošības ieviešanas un ievērošanas nozīmību,  atbilstoši aktuālajām normatīvo aktu prasībām, kā arī par jaunākajiem tehniskajiem risinājumiem  nozarē.


No 23. augusta deviņos semināros apskatīsim jautājumus par ugunsdrošu un vizuāli kvalitatīvu risinājumu ieviešanu ēkās. Runāsim par ugunsdrošajām stikla konstrukcijām,  ugunsdrošo durvju, vārtu, lūku pielietojumu un jaunākajām tehnoloģijām to ražošanā un lietošanā. Pievērsīsim uzmanību metāla konstrukciju ugunsdrošībai, ventilācijas ugunsdrošībai, dūmu novadīšanas kanālu ieviešanai, lietošanai u.c. tēmām.


Seminārus vadīs Latvijas Ugunsdzēsības asociācijas eksperts būvtehniskās ugunsdrošības jomā Vigo Leitholds. Pēdējos trīs gadus strādājis Vācijā, tieši būvtehniskās ugunsdrošības jomā, pie jaunbūvju ugunsdrošības projektiem tādās firmās kā BMW, AUDI, EUROCOPTER un Siemens.


Informējam, ka semināru cikls novērtēts kā kompetences paaugstināšanas pasākums formālās obligātās pasākumu sadaļas tēmā "Sabiedrības drošību un veselību ietekmējošie aspekti", par ko arhitektiem ir iespēja saņemt kredītpunktus.


Latvijas Ugunsdzēsības Asociācija ir profesionāla sabiedriska organizācija Latvijā, kuras darbības mērķis ir sekmēt tās biedru komercdarbību, veicināt tās biedru savstarpējo sadarbību un profesionālo izaugsmi, aizstāvēt un pārstāvēt savu biedru un visas nozares tiesiskās, saimnieciskās un ekonomiskās intereses pašvaldību un valsts institūcijās

Papildus informācija par semināra programmu un norisi mājaslapā: http://preventa.lv/kursi/seminaru-cikls-buvtehniska-ugunsaizsardziba-2/

Kontaktpersona:

Ilgvars Cēris

Biedrības „Latvijas Ugunsdzēsības asociācija” valdes priekšsēdētājs

29414689, lua@ugunsdzesiba.lv, www.ugunsdzesiba.lv

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 20 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē