Sācies interneta balsojums par simpātiju balvu konkursā Būvindustrijas lielā balva 2020 Ziņas

Sācies interneta balsojums par simpātiju balvu konkursā Būvindustrijas lielā balva 2020

Trešdiena, 23 septembrī, 2020

Sācies interneta balsojums par simpātiju balvu konkursā "Būvindustrijas lielā balva", aģentūru LETA informēja Latvijas Būvinženieru savienībā. 

Balsot iespējams  vienu reizi dienā līdz 30.septembra plkst.18 vietnē "lielabalva.lv/balsosana/". Interneta balsojums neietekmēs balvas pretendentu vērtētāju lēmumu.

Apbalvojumam "Būvindustrijas lielā balva 2020" kopumā pieteikti 37 pretendenti - 26 arhitekti un inženieri, kā arī 11 studenti. 

Līdz 1.oktobrim 46 vērtētāji pētīs iesniegtos dokumentus un atsauksmes. Tostarp 23.septembrī un 24.septembrī vērtētāji tiksies ar nominētajiem klātienē un lems, kuri no pieteiktajiem saņems augstāko novērtējumu "Pamatakmeni", kuri saņems atzinību vai kādu no simpātiju balvām.

Pretendentus balvai varēja pieteikt kategorijās "Mūža ieguldījums būvindustrijā" un "Gada inženieris/arhitekts" vairākās nominācijās.

Vienlaikus Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte un "Riseba" izvirzījušas izcilākos studentus - arhitektus un inženierus, maģistrus un bakalaurus titulam "Gada students 2020", kas tiks piešķirts otro gadu.

"Būvindustrijas lielā balva 2020" laureātu apbalvošanas ceremonija notiks 14.oktobrī VEF kultūras pilī.

Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar citām būvindustrijas profesionālajām nevalstiskajām organizācijām astoto gadu organizē nozares apbalvojuma "Būvindustrijas lielā balva" pasniegšanu būvindustrijas profesionāļiem. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online pirms 1 stundas
Meklētājs būvniecības nozarē