Ziņas

"Būvindustrijas lielajai balvai 2020" pieteikti 26 profesionāļi arhitekti, inženieri un 11 studenti

Piektdiena, 18 septembrī, 2020

Latvijas Būvinženieru savienība (LBS) astoto gadu organizē valstī augstākā nozares apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva pasniegšanu būvindustrijas profesionāļiem. 15. septembra vakarā noslēdzās pieteikumu pieņemšana, informē Mārīte Šperberga, LBS valdes locekle, apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva vadītāja.

Līdz 1.oktobrim 46 vērtētāji pētīs iesniegtos dokumentus un atsauksmes. 23. un 24.septembrī vērtētāji tiksies ar nominētajiem klātienē un lems, kuri no pieteiktajiem saņems augstāko novērtējumu Pamatakmeni, atzinību vai kādu no simpātiju balvām.

Pretendentus balvai varēja pieteikt kategorijās: Mūža ieguldījums būvindustrijā un Gada inženieris/arhitekts vairākās nominācijās. Šogad par godprātīgu attieksmi pret darbu, profesionalitāti, atbildību un lojalitāti profesijai valsts mērogā kolēģi un sadarbības partneri, asociācijas un biedrības saka paldies arhitektiem, dažādu jomu un specializāciju būvinženieriem, tāmētājiem, projektu vadītājiem, būvdarbu vadītājiem, lektoriem augstskolās. Nominētie saistīti teju vai ar visiem Latvijas novadiem, jo viņu veikums pamanāms visā Latvijā.

Savukārt Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Lauksaimniecības universitāte un augstskola RISEBA izvirzīja savus izcilākos studentus: arhitektus un inženierus, maģistrus un bakalaurus titulam Gada students 2020, kas tiks piešķirts otro gadu.
Būvindustrijas lielā balva 2020 laureātu apbalvošanas ceremonija notiks šī gada 14.oktobrī VEF kultūras pilī.

Būvindustrijas lielās balvas ceremoniju organizē Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar citām būvindustrijas profesionālajām nevalstiskajām organizācijām.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, Firma L4, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 1 diena portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē