Labāko veikums saliedē Ziņas

Labāko veikums saliedē

Otrdiena, 15 septembrī, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


"Būvindustrijas lielā balva ir iespēja paust atzinību un pateicību kolēģiem par neatlaidīgu un profesionālu darbu. Tā ir iespēja izcelt un iepazīstināt nozari ar zinātkāriem jaunajiem speciālistiem, veiksmīgiem projektu autoriem un vadītājiem, kā arī ar pieredzes bagātiem profesionāļiem," saka Latvijas Ģeotehniķu savienības valdes locekle Anita Grīnfelde.


"Nozares labāko speciālistu snieguma vērtēšana mūs vieno un saliedē. Mēs dalāmies informācijā par sasniegto. Kopā ir spēks sasniegt vēl augstākus mērķus," tā Būvindustrijas lielās balvas norisi vērtē SIA CMB valdes loceklis Māris Briška, sertificēts ēku un inženiertīklu būvuzraugs, Gada būvuzraugs 2018.

Vēl tikai šodien piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošos kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 4 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē