Izcelt ieguldījumu vides veidošanā Ziņas

Izcelt ieguldījumu vides veidošanā

Trešdiena, 9 septembrī, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.

"Mūsu nozarē ir daudz cilvēku, kas godprātīgi darījuši savu darbu un pelnījuši atzinību par padarīto. Piesakot viņus Būvindustrijas lielajai balvai, mums ir iespēja vēlreiz pateikt viņiem paldies, pastāstīt par paveikto un sniegt viņiem gandarījumu, atzīstot, ka nozare augstu novērtē viņu ieguldījumu," saka Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents Normunds Grinbergs.


"Būvindustrijas lielā balva ir iespēja iepazīt laikabiedrus, no kuru profesionalitātes un meistarības ir atkarīga vides attīstības ieceru īstenošanas kvalitāte – kvalitāte, kuras ietekmē dzīvojam un kuru atstāsim aiz sevis. Mums ir laikabiedri, ar kuriem lepoties, to gadu no gada apliecina plašais pieteikumu klāsts. Lai mums vairāk skaistu objektu un  talantīgu kolēģu – skaistuma veidotāju!" uzsver arhitekts Uģis Bratuškins, Rīgas Tehniskās universitātes profesors un Arhitektūras fakultātes dekāns.

Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošos kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 10 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē