Papildus ienākumi nemainot profesiju. Aktuālie padomi

Papildus ienākumi nemainot profesiju.

Otrdiena, 1 septembrī, 2020

Šodien internetā ir daudz „vietu”, kur cilvēki var risināt kā sadzīves uzdevumus, tā arī biznesa uzdevumus, atrast darbu vai piedāvāt sabiedrībai savus pakalpojumus.

No vienas puses, tās ir personas, kurām vajadzīgs, lai darbs tiktu izpildīts, no otras puses – nopelnīt naudu. Īpaši tas attiecas uz rutīnas uzdevumiem, kas jāveic katru dienu, bet varbūt arī vairākas reizes dienā.

Pie tādiem rutīnas darbiem var attiecināt santehnikas remontu, dzīvokļa uzkopšanu, mēbeļu remontu, mājdzīvnieku kopšana u.c.

Tad kā lai līdzīga veida uzdevumus risina ar citu palīdzību?

 

Latvijā ir parādījies serviss, kas sniedz pakalpojumus, gan tiem, kam vajadzīga palīdzība sadzīves jautājumu risināšanā, kā arī tiem, kas šādu palīdzību sniedz.

AnyDo.lv palīdz cilvēkiem nopelnīt naudu un risināt ikdienas uzdevumus kā privātām personām, tā arī uzņēmumiem, kas meklē iespēju sevi pieteikt. .

 

Kas tad ir jādara, lai atrisinātu jūsu problēmu? Viss ir ļoti vienkārši, vajag ienākt AnyDo.lv vietnē; reģistrēties un aprakstīt savu problēmu. Pēc tam ir jānorāda, kāds Jums ir piemērots laiks šī uzdevuma veikšanai un attiecīgs budžets, ko Jūs esat gatavi iedalīt tam, lai kāds izpildītu jūsu uzdevumu. Pēc šo vienkāršo soļu izpildes jums atliek tikai saņemt piedāvājumus no izpildītājiem un izvēlēties to, kas pēc jūsu ieskatiem visvairāk atbilst aprakstītajiem noteikumiem un budžetam.

 

Ir svarīgi zināt, ka visi, bez izņēmuma, AnyDo.lv servisa izpildītāji iziet pamatīgu pārbaudi. Pirms apstājaties pie konkrēta izpildītāja izvēles, varat iepazīties ar atsauksmēm par viņu no iepriekšējiem darba devējiem, kā arī apskatīt viņa reitingu. Ja jums iepaticies izpildītājs bez atsauksmēm un reitinga, tā arī var būt, jūs varat ar viņu sazināties un uzdot interesējošus jautājumus, kas palīdzēs izvērtēt speciālista kvalifikāciju. 

Jūs tikai stādieties priekšā, ka izpildītājs, ko esat izvēlējušies, ieradīsies pie jums noteiktajā laikā un paveiks jūsu vietā to, ko jums nepatīk darīt vai tam nepietiek laika un spēka. Un jūs tajā pašā laikā varēsiet atbrīvojušos laiku veltīt tam, ko jums patīk darīt.

 

Pievērsiet uzmanību, ka mūsu AnyDo.lv servisa agrīnajā attīstības posmā izpildītāji bez reitinga un atsauksmēm jums gadīsies visai bieži; tāpēc, lai nodrošinātu visas puses, kā pasūtītāju, tā izpildītāju, mūsu juristi ir sastādījuši tipveida līgumus visām kategorijām, kas ir pārstāvētas mūsu vietnē. Esošais juridiskais dokuments piešķirs pasūtītājam pārliecību un izpildītājam atbildību, izpildot jūsu uzdevumus. 

 

Offline un online pakalpojumi 

 

Iepazīsimies ar offline un online pakalpojumiem, ko sniedz AnyDo.lv serviss.

Mājas meistars – tas ir dzīvokļa remonts, elektriķa pakalpojumi, santehniķa pakalpojumi u.c.

Celtniecības darbi – tie ir fundamentālie darbi, palīgstrādnieki, galdnieka pakalpojumi, mazo konstrukciju būvniecība u.c.

 

Uzkopšanas pakalpojumi – tas nozīmē biroju uzkopšanu, dzīvokļu uzkopšanu, māju uzkopšana, mēbeļu tīrīšanu, logu mazgāšanu u.c.  

Tehnikas remonts – tas ir sadzīves tehnikas remonts, datortehnikas remonts, telefonu remonts u.c. 

Darbs internetā – tā ir teksta atjaunošana, kopīraitings, tulkošana no dažādām valodām, programmētāju pajkalpojumi, prezentāciju izveide u.c. 

Mājdzīvnieku kopšana – tā ir suņu staidzināšana, viesnīcaas mājdzīvniekiem, vai arī vienkārši aukle Jūsu mājas mīlulim.

 

Foto un video – tā ir gan mūsdienīgu prezentāciju izveide, video operatora, fotogrāfa, kā arī dizainera darbs.

Skaistumkopšana un veselība – tas ir viss, kas saistīts ar kosmetoloģiju, masāžām, kā arī epilācija, mikropigmentācija, skaistuma injekcijas, uzacu un skropstu laminēšana, friziera, manikīra, pedikīra  pakalpojumi u.c.   

Bet ja jūs paši izlemsiet kļūt par izpildītāju un meklējat labu darbu vai papildus darbu, AnyDo kļūs jums par ideālu risinājumu.

 

Darba priekšrocības strādājot ar AnyDo

 

Profils.kas dod tiesības būt vienlaicīgi kā izpildītājam, tā arī pasūtītājam. Piekrītiet, ka tas ir ļoti ērti. Ja jūs, piemēram, esat programmētājs, tad sastādot uzdevumu dizaina izveidei un kontentam, jūs varat izpildīt kompleksu uzdevumu pilna cikla mājaslapas izveidei. Proti, apvienojoties ar dizaineri un kopīraiteri, nākotnē jūs varēsiet izpildīt vairāk sarežģitus un ienesīgākus uzdevumus.  

Nav jāmaksā! Vairākās vietnēs ir jāmaksā. Piemēram, ja jūs esat izpildītājs, tad citās vietnēs jūs maksājat par to.lai jums būtu pieejami uzdevumi, vai arī par to, lai jūs nokļūtu top skaitā. AnyDo ir absolūti bezmaksas serviss, visi maksājumi starp izpildītāju un pasūtītāju tiek realizēti pa tiešo saskaņā ar vienošanos vai pēc līguma. Pie AnyDo nokļūt TOP’ā var tikai tie, kas sniedz kvalitatīvu servisu un kuriem ir pozitīvas atsauksmes un augsts reitings un citādi nekādīgi. 

 

Ērta meklēšana. AnyDo vietnē meklēšana ar kaut ko atgādina visiem mums pazīstamo Google. Nav vairs jāmeklē pa visu mājaslapu, lai atrastu uzdevumus, kas jums ir interesanti un atbilst jūsu kvalifikācijai. Atzīmējot kategorijas, kas jūs interesē visvairāk, jūs saņemsiet paziņojumus par jaunu uzdevumu parādīšanos. Piemēram, jūs nodarbojaties ar celtniecības darbiem. Ja jūs atzīmēsiet attiecīgo kategoriju, tad saņemsiet vēstuli minūtes laikā pēc uzdevuma publicēšanas šajā sadaļā. 

 

Tad kā lai kļūst par AnyDo izpildītāju?

Viss ir ļoti vienkārši. Vispirms jums vajag reģistrēties, pēc kā jums ir jāiziet apstiprinājuma procedūra  statusa „pārbaudīts izpildītājs” apstiprinājumam. Svarīga informācija visiem, kas jau ir reģistrēti BuvBaze.lv vietnē; pēc reģistrēšanās AnyDo.lv vietnē jūs saņemsiet statusu „pārbaudīts izpildītājs”. Visiem pārējiem, pārbaudes iziešanas uzdevums nebūs kaut kas ārkārtīgi sarežģīts, nepieciešams tikai apstiprināt savu personu, norādot savus personas datus un apstiprināt tos ar dokumentiem, kā arī aizpildīt savu profesionālo anketu un ar mierīgu sirdi uzsākt darbu.  

 

Mēs jūs gaidām AnyDo.lv .

 

AnyDo - https://www.anydo.lv/lv

Facebook - https://www.facebook.com/anydo.lv

Instagram - https://www.instagram.com/anydo.lv/

 

Anydo Lv @anydolv
https://www.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 23 dienas portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē