Paaudžu profesionālo spēju sakausējums Ziņas

Paaudžu profesionālo spēju sakausējums

Sestdiena, 29 augustā, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


“Apbalvojums Būvindustrijas lielā balva ir ne tikai talantu un profesionalitātes novērtējums, bet arī kvalitatīvu būvniecības projektu nozīmes izcelšana mūsu kopējā vidē – lielpilsētā, ciemā, ceļu infrastruktūrā, publiskos vai privātos objektos. Tam ir ilglaicīga ietekme, jo ik uz soļa varam vērot projektētāju, inženieru, arhitektu, būvnieku, vides plānotāju veikumu un saspēli. Tāpēc aicinu pieteikt pretendentus nozares visnozīmīgākajam apbalvojumam, lai paši lepotos un plašāka sabiedrība spētu novērtēt profesionālo ieguldījumu būvniecības nozares izaugsmē. Viena no Būvindustrijas lielās balvas vērtībām ir vairāku paaudžu profesionālo spēju sakausējums. Pasakot paldies, mēs izceļam meistarus, kuri nodod pieredzi jaunajiem profesionāļiem, kā arī virzām jaunos būvinženierus nebijušiem sasniegumiem,” pārliecināts Gints Miķelsons, Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītājs. 


“Jāatbalsta kolēģi, jālepojas ar viņiem un nozari kopumā!” aicina Valdis Čerpakovskis, SIA LNK Industries projektu vadītājs, Būvindustrijas lielās balvas Gada inženieris 2019.


Būvindustrijas lielā balva nav sacensība, kurā nosakām uzvarētāju, tas ir tramplīns nākotnei, iespēja ieņemt godpilnu vietu būvspeciālistu kohortā nākotnē, pateicība tiem, kam izaugsmes kalngali jau sasniegti. Tāpēc s aicinām projektētājus, būvniekus un būvmateriālu ražotājus pieteikt labākos darba darītājus augstajam apbalvojumam. Varu teikt ar pārliecību, ka speciālisti būs ļoti pateicīgi un cienīgi nesīs uzņēmuma vārdu sabiedrībā,” uzsver Leonīds Jākobsons, Būvmateriālu ražotāju asociācijas izpilddirektors. 


Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošus kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas – http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, Peri, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 19 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē