Svarīgākais  nozarē strādājošo profesionālisms Ziņas

Svarīgākais nozarē strādājošo profesionālisms

Ceturtdiena, 27 augustā, 2020

Nozares augstākā apbalvojuma Būvindustrijas lielā balva atbalstītāji aicina pieteikt vērtēšanai gan profesionāļu, gan studentu veikumu.


“Dažkārt ikdienas steigā der apstāties kaut uz mirkli un noķert iedvesmu turpmākajiem darbiem. Iedvesmu rada jau paveiktā novērtējums un atzinība. Būvindustrijas lielā balva ir augstākais apbalvojums un lielākā atzinība būvniecības nozarē, kas nominantus un ieguvējus mudina lepoties ar izcilu veikumu, ļauj justies novērtētam un motivē strādāt tālāk, radot jaunas būves, kas uzlabo līdzcilvēku ikdienas dzīves kvalitāti un padara to krāšņāku,” saka Aigars Madžulis, SIA RK Metāls būvkonstruktors, Būvindustrijas lielās balvas Gada inženieris 2019.


“Cilvēku komandas darbs, kur katrs atbildīgi un profesionāli dara savu darbu, ir svarīgākais faktors būvniecībā, tādēļ pamanīts un atzinīgi novērtēts veikums ir laba motivācija un uzliek pienākumu turēt augstu līmeni nākotnē,” pārliecināta Kristīne Gulbe, daiļkrāsotāja amata meistare no Latvijas Amatniecības kameras.


“Latvijas izaugsmes pamats ir spēcīgi, pamatīgi, profesionāli izglītoti un radoši cilvēki. Būvindustrijas lielā balva ir apliecinājums, ka mums tādi ir,” pauž ceļu inženieris un satiksmes infrastruktūras plānotājs Elmārs Daniševskis, SIA E. Daniševska birojs valdes priekšsēdētājs, Latvijas Transportbūvju inženieru asociācijas biedrs.


Līdz 15.septembrim piesakiet augstajam apbalvojumam Būvindustrijas lielā balva gan studentus, gan jau praktizējošus kolēģus un sadarbības partnerus, kā arī seniorus. Vairāk informācijas – http://lielabalva.lv/balva/#nolikums.

Būvindustrijas lielā balva 2020 notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, Peri, Paroc, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem: RERE grupa, Sakret, Ramirent, Velux Latvia, kā arī mediju partneriem – žurnālam Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 17 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē