Aicina uz praktisko semināru par daudzdzīvokļu māju energoefektivitāti Ziņas

Aicina uz praktisko semināru par daudzdzīvokļu māju energoefektivitāti

Otrdiena, 4 augustā, 2020

Otrdien, 11.augustā, plkst.10 Latvijas universitātes Zinātņu mājā Rīgā Attīstības finanšu institūcija Altum aicina projektu vadītājus uz praktisko semināru par daudzdzīvokļu māju energoefektivitāti.

Semināra laikā tiks atbildēts uz būtiskiem jautājumiem par finanšu korekciju riskiem, jauno piegādātāju atlases procedūru un kļūdām, kuras tiek pieļautas realizācijas gaitā.

Semināra tēmas

Dina Kaupere, ALTUM Energoefektivitātes programmu departamenta vadītājas vietniece:
Seminārā dalībnieki nostiprinās zināšanas par finanšu korekciju riskiem un kā tos mazināt Kā identificēt un izvairīties no projektu grozījumiem, kas neatbilst iepirkumam? Kā korekti interpretēt līguma termiņus un salāgot iepirkumu un attiecīgi formalitātes līgumos un gala nodevumā?

Sanita Brūvere, Juridiskā nodrošinājuma daļas vadītāja:
Pirmais mēnesis pēc grozījumiem piegādātāju atlases kārtībā, ko esam iemācījušies un kādi secinājumi. Biežāk pieļautās kļūdas sagatavojot piegādātāju atlases procedūru dokumentus, kas var novest pie finanšu korekcijām.

Mārtiņš Upītis, Energoefektivitātes kompetences daļas vadītājs:
Mācības no kļūdām: kurā mirklī pielāgošanas situācijai kļūst par vieglprātīgu vaļību būvprojekta realizācijas gaitā?Tolerances diapazons projekta realizācijas termiņos, materiālu alternatīvās un dokumentācijā.

Vietu skaits ierobežots. No uzņēmuma tiek akceptēti ne vairāk kā 2 dalībnieki. Apmeklējums tikai ar iepriekšēju reģistrāciju.

Pieteikšanās uz pasākumu.


Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 4 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē