Jaunajā projektā Divi krasti pārdoti 25% no pirmās ēkas dzīvokļiem Ziņas

Jaunajā projektā Divi krasti pārdoti 25% no pirmās ēkas dzīvokļiem

Otrdiena, 2 jūnijā, 2020

Jaunajā dzīvojamajā projektā "Divi krasti" Ķengaragā pārdoti jau 25% no pirmās ēkas 66 dzīvokļiem, aģentūru LETA informēja projekta attīstītājs Igaunijas uzņēmums "Kaamos".

Projektā "Kaamos" ieguldīs 8,5 miljonus eiro. Divās piecstāvu ēkās kopumā plānoti 132 dzīvokļi ar platību no 33 līdz 74 kvadrātmetriem. Pirmo projekta ēku plānots pabeigt 2020.gada decembrī, savukārt otrās mājas būvniecība tiks sākta vasaras beigās.

"Pēdējo divu mēnešu laikā interese par dzīvokļu iegādi ir pastiprinājusies - potenciālajiem pircējiem ir daudz vairāk brīvā laika, kas tiek veltīts, iedziļinoties projekta niansēs un rūpīgi izvērtējot pirkumu," norādīja "Kaamos" valdes loceklis Armands Buks-Vaivads.

"Ar lielu interesi raugāmies uz Latvijas tirgu - saskatām potenciālu turpmākajai attīstībai un investīcijām. Aktīvi veicam tirgus izpēti un meklējam jaunas potenciālo investīciju iespējas, kā arī esam sākuši divu jaunu projektu projektēšanu - Āgenskalnā un Mežaparkā," piebilda "Kaamos Real Estate" izpilddirektors Prīts Ūstulnds.

Dzīvojamās mājas "Divi krasti" atradīsies pie Dienvidu tilta, Ķengaraga ielā 8A. Katrā mājā būs 66 dzīvokļi ar kopējo platību no 33 līdz 74 kvadrātmetriem. Iedzīvotājiem būs pieejama slēgta teritorija ar autostāvvietu, drošas velosipēdu un bērnu ratiņu novietnes, apzaļumota teritorija un bērnu rotaļu laukums, kā arī videonovērošana. Katram dzīvoklim ir savs balkons, bet pirmā stāva dzīvokļiem - terase 11 kvadrātmetru platībā. 

Projektu palīdz realizēt arhitektu birojs "PBR" un ģenerālbūvuzņēmums "Monum", savukārt "SEB banka" izsniegusi finansējumu 5,9 miljonu eiro apmērā projekta būvniecībai un attīstībai.

"Kaamos" grupa ir Igaunijas kapitālsabiedrība, kas dibināta 2002.gadā un nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu, celtniecību un kokapstrādi. Nekustamā īpašuma segmentā "Kaamos" grupa ir uzbūvējusi un pārvalda biroju platības 50 000 kvadrātmetru apmērā. Grupas uzņēmumi darbojas Igaunijā, Latvijā un Baltkrievijā, kopumā nodarbinot vairāk nekā 270 darbiniekus. 2019.gadā kopējais grupas apgrozījums bija 69 miljoni eiro, ar kopējo bilanci 176 miljoni eiro, bet pašu kapitāls - 110 miljoni eiro.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 13 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē