Aicina pieteikt pretendentus Ziņas

Aicina pieteikt pretendentus "Būvindustrijas lielajai balvai 2020"

Pirmdiena, 18 maijā, 2020

Latvijas Būvinženieru savienība un žurnāls “Būvinženieris” izsludina pretendentu pieteikšanu apbalvojumam “Būvindustrijas lielā balva 2020”. Latvijas mēroga projektu turpinām sadarbībā ar citām būvindustrijas nevalstiskajām organizācijām. Uzņēmumi, nevalstiskās organizācijas, publiskās pārvaldes institūcijas un privātpersonas aicinātas līdz 2020.gada 15.septembrim izvirzīt pretendentus valstī augstākajam nozares apbalvojumam “Būvindustrijas lielā balva 2020”.

Pretendentus balvai var pieteikt divās kategorijās: „Mūža ieguldījums būvindustrijā” un „Gada inženieris/arhitekts”, kas iekļauj nominācijas "Gada inženieris", "Gada arhitekts", "Gada jaunais arhitekts", "Gada jaunais inženieris", “Gada tehnologs”, “Gada projekta vadītājs”, “Gada būvdarbu vadītājs”, “Gada būvuzraugs” u. c. Augstskolas var izvirzīt izcilākos studentus titulam “Gada students 2020”.

Balvas “Pamatakmens” pasniegšanas ideja balstīta visu būvindustriju apvienojošā, nekomerciālā, nozares nevalstisko organizāciju rīkotā pasākumā ar mērķi izcelt cilvēku: arhitektu, būvinženieri, būvkonstruktoru, zinātnieku, būvmateriālu ražotāju un citus nozares ļaudis, bez kuru līdzdalības un prasmēm nav iespējama nevienas būves tapšana. Šis ir īpašs gads. Procesi daudzviet pierima un pat tika apturēti. Taču būvindustrijas ļaudis, cik vien iespējams, turpina strādāt, tāpēc īpaši svarīgi pateikties atbildīgākajiem, lojālākajiem un profesionālākajiem nozares speciālistiem.

“Laiks steidzas. Laiks dāvina un laiks atņem. Labi, ka paspējam laikus pateikt paldies. Paldies par darbu, paldies par klātbūtni, paldies par atbildību. Paldies par godprātīgu attieksmi un profesionalitāti. Ideālu un perfektu līdz sīkumiem nemēdz būt. Tāpēc ir ļoti svarīgi, kā strādājam komandā, kā pamanām svarīgo un kopā to īstenojam. Pateiksim paldies nozares profesionāļiem un labākos izvirzīsim apbalvojumam "Būvindustrijas lielā balva 2020”,” aicina Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.

„Būvindustrijas lielā balva 2020” notiek, pateicoties galvenajam partnerim Bauroc, sadarbības partneriem Knauf, PERI, PAROC, ThermoWhite, Primekss, CMB, atbalstītājiem RERE grupa, SAKRET, Ramirent, VELUX Latvia, kā arī mediju partneriem Būvinženieris, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, abc.lv, building.lv, Laiks Mājai. „Būvindustrijas lielās balvas 2020” laureātu apbalvošanas ceremonija plānota šī gada 14.oktobrī VEF kultūras pilī.

Apbalvojuma nolikums lasāms vietnē http://lielabalva.lv/balva/#/nolikums. Vairāk informācijas pa tālruni 29468382, epastu lielabalva@gmail.com, www.lielabalva.lv. Projekta vadītāja – LBS valdes dalībniece Mārīte Šperberga.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē