KM meklē, kam par 60 000 eiro gadā uzticēt atsevišķus valsts pārvaldes uzdevumus arhitektūras nozarē Ziņas

KM meklē, kam par 60 000 eiro gadā uzticēt atsevišķus valsts pārvaldes uzdevumus arhitektūras nozarē

Piektdiena, 13 martā, 2020

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi konkursu par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu arhitektūras nozarē, kopumā tam plānojot tērēt aptuveni 60 000 eiro gadā, aģentūru LETA informēja KM sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Vizule.

Konkursa uzvarētājam būs jāveic dažādi pārvaldes uzdevumi, tostarp jāapkopo un jāuzkrāj aktuālā informācija par arhitektūras nozari un jānodrošina tās aprite, kā arī jānodrošina profesionālās pilnveides iespējas arhitektūras nozares profesionāļiem, jāveic Latvijas arhitektūras nozares kvalitātes ikgadējs novērtējums un citi ar nozari saistīti uzdevumi.

Konkursam var pieteikties juridiskas personas, kas darbojas arhitektūras jomā ne mazāk kā trīs gadus un īstenojušas vismaz divus konkursa uzdevumam līdzvērtīgus projektus kultūras jomā pēdējo trīs gadu laikā.

Pieteikumi jāiesniedz KM Dokumentu pārvaldības nodaļā līdz 9.aprīļa plkst.16 nogādājot tos personīgi KM Dokumentu pārvaldības nodaļā, nosūtot pa pastu, vai nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi "pasts@km.gov.lv", parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē