FOTO: Volejbola turnīrs celtniecības un būvniecības sfēras pārstāvjiem Ziņas

FOTO: Volejbola turnīrs celtniecības un būvniecības sfēras pārstāvjiem

Pirmdiena, 2 martā, 2020

Piektdien, 28. februārī RUUKKI pludmales centrā Mārupē aizvadīts jau par tradīciju kļuvušais pludmales volejbola turnīrs celtniecības un būvniecības sfēras pārstāvjiem. Šoreiz RUUKKI būvuzņēmumu turnīrs  pulcējis rekordlielu komandu skaitu – 44 komandas, kas pārstāvējušas 30 dažādus uzņēmumus.  

 

Neskatoties uz milzīgo konkurenci, pludmales volejbola turnīra uzvarētāju kausu izdevies izcīnīt pieredzes bagātajai MPbūves/ACD komandai, atkārtojot 2017. gadā gūtos panākumus.

Otro vietu ieguvuši ”SIA Anzāģe” spēlētāji, bet bronzas medaļas izcīnījuši “Hilti BOE engineers” komanda, saspringtā cīņā pārspējot "Marels būve" pārstāvjus. No dāmu komandām kopvērtējumā visaugstāk pakāpusies “Līva AB Nord” komanda, bet “CMB MIX” duets saņēmis balvu par labāko MIX komandas rezultātu.
Balvas saņēmuši arī paralēli rīkotā RUUKKI novusa turnīra uzvarētāji un individuālo sacensību līderi – “Knauf”, “CMB&PHF” un “AS RERE grupa” pārstāvji.

Turnīra organizētāji un ģenerālsponsors RUUKKI atzīst, ka jūtas ļoti gandarīti par dalībnieku atsaucību uzreiz pēc turnīra tradīcijas atjaunošanas jaunajās pludmales centra telpās un sola nākamo turnīru organizēt jau šī gada rudenī.

 

Turnīrs norisinājies sadarbībā ar Ruukki, Capital Clinic Riga, Knauf, BuvBaze.lv, Latvijas Būvinžinieru savienību, žurnālu “Būvinženieris”, Henkell pārstāvjiem Latvijā un Cēsu Alus.

 

Kopvērtējuma tabula apskatāma te: http://bit.ly/389R5mN

Bildes no turnīra: http://bit.ly/39axvYR

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 24 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē