RUUKKI Būvuzņēmumu turnīrs pludmales volejbolā Ziņas

RUUKKI Būvuzņēmumu turnīrs pludmales volejbolā

Piektdiena, 7 februārī, 2020

Jaunajā RUUKKI pludmales centrā ar lielu entuziasmu tiek turpinātas iepriekš veiksmīgi aizsāktās tradīcijas. Ar lielu prieku atkal aicinām visus, kas būvē, remontē vai piedāvā būvmateriālus uz RUUKKI Būvuzņēmumu turnīru pludmales volejbolā 28. februārī, lai jautrā noskaņā noskaidrotu izveicīgākos amatieru līmeņa pludmales volejbola duetus ar būvniecību saistīto uzņēmumu konkurencē.

Turnīra tradīciju 2017. gadā dibināja Pludmales sporta centrs "Brazīlija" un līdz šim aizvadītas jau divas azartiskas pludmales volejbola sacensības, kas nesušas uzvaru komandām “Gika / ACD” un “Marels būve”.

 

Piesaki sava uzņēmuma komandu un aicini līdzi arī atbalstītājus! Kā jau ierasts, pludmales volejbola spēļu starplaikos tiks piedāvātas dažādas izklaides iespējas kā spēlētājiem, tā līdzjutējiem.

 

Šoreiz turnīra ģenerālsponsors RUUKKI piedāvās visiem interesentiem piedalīties novusa sacensībās, turklāt komandas, kurām pludmales volejbola turnīrs būs mazāk veiksmīgs, varēs piedalīties arī pludmales tenisa meistarklasē.

 

Turnīra nolikumu, iepriekšējo turnīru rezultātus un papildus informācija šeithttp://bit.ly/3898Tz9

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē