Mūsdienu energoefektīva fasāde, logi un ēkas blīvums Būvniecība

Mūsdienu energoefektīva fasāde, logi un ēkas blīvums

Otrdiena, 10 decembrī, 2019

Kā pareizi siltināt un blīvēt mūsdienu fasādi.


    Vēlaties siltināt fasādi un gribat to izdarīt labi, un, lai ir droši un turklāt kalpo gadsimtu? Piedāvājam aplūkot divus atšķirīgus fasādes siltināšanas veidus, un, kas jāņem vērā, lai to pareizi un atbilstoši noblīvētu. Noskataties video un uzzināsiet kā pareizi savietot divas premium sistēmas vienā kopējā energoefektīvā ieguvumā. Piemērā apskatām bloka māju, kura tiek siltināta ar Kingspan Kooltherm fenolisko putu materiāliem, savukārt siltināšanas materiāla blīvēšanai un pasargāšanai piedāvājam izmantojot Pro Clima augstākās veiktspējas risinājumus drošām ēkām.



     Izvēloties mūsdienīgus risinājumus ir jāizprot konstrukcijas sastāvs kā vienota sistēma, kur viss darbojas viens otru papildinot, jo, ja šo neņem vērā, tad bieži notiek buvfizikāli procesi, kas var ēku sabojāt, turklāt tā arī nebūs tik energoefektīva, kā plānots vai aprēķināts sākotnēji projektā. Siltinot mājas šādā veidā dažādām konstrukcijām, tas ir atšķirīgs un tādēļ, protams, arī hermetizēšanas risinājumi ir atšķirīgi, ko ietekmēs gan fasādes veids, gan izvirzītās sākotnējās prasības projektā.


     Bet, ja izvēlaties siltināt fasādi ar vati, iesakam aplūkot zemāk esošo video un aizdomāties par augstāko veiktspēju daudzu dekāžu garumā. Video tiek attēlots šuvju hermetizēšanas veids izmantojot vienīgo grunts risinājumu, kas ir bez kaitīgiem sadzīves toksīniem, nesatur kancorigēnus un turklāt vēl sēj nodrošināt šādu darba augstāko izpildījumu, blīvumu un drošību ēkas veselībai.



     Zemāk pievienotas vēl pāris bildes kā hidroizolēt ārējās palodzes daļu un papildus blīvēt cokola sekciju, tādā veidā pilnībā iekapsulējot siltinājumu un panākot augstāko tā potenciālu, kas pasūtītājam šajā gadījumā taupīs daudz vairāk naudas uz apkures un dzesēšanas nepieciešamību.

     Ja meklējat labus un veiktspējīgus risinājumus kā siltināt fasādi un kā to izveidot energoefektīvu, droši jautājiet par risinājumiem www.proclima.lv vai piesakaties konsultācijai pa tālruni +371 24555655

Papildus informējam, ka drīzumā sekos plašāks raksts par ventilējamās fasādēs veidiem, kā izmantojot pareizus membrānu materiālus tos hermetizēt, un ko šādas sistēmas sniedz patērētājam ilgtermiņā.


Artiva Sia @artiva_proclima
Ventilācijas un norobežojošo konstrukciju hermetizācija
5 gadu 5 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 20 janvārī 14:48
Meklētājs būvniecības nozarē