PAROC uzlabo CAD rasējumu kataloga meklēšanas iespējas Būvniecība

PAROC uzlabo CAD rasējumu kataloga meklēšanas iespējas

Pirmdiena, 11 novembrī, 2019

Lai atvieglotu un padarītu ērtāku meklēšanas procesu nozares speciālistiem, „Paroc“ ir uzlabojis siltināšanas risinājumu un siltināmo konstrukciju mezglu CAD rasējumu elektroniskā kataloga meklēšanas sistēmu, kas jau brīvi pieejama ražotāja mājas lapā.

Konstruktoriem, projektētājiem un arhitektiem paredzētā PAROC rasējumu kataloga meklēšanas sistēma („selector“) ir kļuvusi vēl ērtāka, vienkāršāka un ātrāka. Vienā meklēšanas rezultātu lapā ir redzami visi saistītie rasējumi – visi rasējumi, kuri saistīti ar konkrētu meklēšanas tēmu, piemēram, jumta un sienas savienojuma mezglu varēs atrast gan pie sienu, gan pie jumta risinājumiem. Jaunā CAD rasējumu meklēšanas sistēma atvieglo meklēšanu arī pēc uzdotajiem parametriem, piemēram, pēc būvniecības veida: renovācija vai jauna būvniecība, kā arī pēc ēkas konstrukcijas tipa: jumts, sienas, starpsienas vai pazemes konstrukcijas. Meklēšanu var sašaurināt vēl vairāk, precizējot jumta veidu  -  plakanais, slīpņu vai pažobele, tādējādi sniedzot iespēju atrast vispiemērotāko risinājumu ikvienam. Visus ēkas konstrukciju mezglus no elektroniskās CAD rasējumu meklēšanas sistēmas ir iespējams lejupielādēt bez maksas pdf un dwg formātos. Uzlaboto siltināšanas risinājumu un siltināmo konstrukciju mezglu CAD rasējumu kataloga meklēšanas sistēma pieejama šeit:  https://www.paroc.lv/lidzekli-un-dokumenti/cad-detalzimejumi

„Paroc” ir viens no Eiropas vadošajiem energoefektīvu un ugunsdrošu izolācijas risinājumu ražotājiem, kuri tiek izmantoti jaunu un renovētu ēku būvniecībā, kuģu un platformu, kā arī akustikas izolācijas un citām rūpnieciskām vajadzībām. Paroc ražotnes atrodas Somijā, Zviedrijā, Lietuvā, Polijā un Krievijā, un tās produkcija tiek izplatīta caur birojiem 14 Eiropas valstīs, tostarp arī Latvijā.

 

Papildu informācija:

Jānis Naglis, SIA „PAROC” vadītājs

e-pasts: Janis.Naglis@owenscorning.com , telefons: 67375070

www.paroc.lv

noname_18615 @noname_18615
https://www.buvbaze.lv/noname_18615/
8 gadu 6 mēnešu 10 dienu portālā
Bija online 13 februārī 02:00
Meklētājs būvniecības nozarē