PLAKŅU SLĪPMAŠĪNAS PRAKTISKA PĀRBAUDE Aktuālie padomi

PLAKŅU SLĪPMAŠĪNAS PRAKTISKA PĀRBAUDE

Ceturtdiena, 5 decembrī, 2019

Saņemot Plakņu slīpmašīnu testēšanai no būvinstrumentu nomas“Cramo”, prātojām, ka šis ir viens no tiem instrumentiem ar kuru var paveikt visu, tā īsti līdz galam neizdarot neko, proti, it kā viss tiek padarīts, bet tomēr vēl nedaudz ar rokām „jāpiepucē”. Liels bija mūsu pārsteigums, ka rezultāts bija daudz savādāks nekā cerējām. Darbs ar plakņu slīpmašīnu ir vienkāršs un ērts un pats galvenais – ātrs un lielisks.

 

Daudziem ir pazīstama nepatīkama sienu un griestu špakteļmasas slīpēšana. Kā to paveikt ātri un bez lieliem putekļiem?

Šo darbu jums ātri izdosies paveikt ar plakņu slīpmašīnu. Slīpmašīna pieslēdzama pie putekļu sūcēja, kas savāks lielāko daļu putekļu maisā. Veicot reģipša šuvju slīpēšanu ar plakņu slīpmašīnu, jūs 160² lielā ģimenes mājā, slīpēšanu paveiksiet vienas dienas laikā. Ar šo slīpmašīnu slīpējot griestus, jums nebūs jāpakāpjas uz krēsla vai trepēm. Slīpmašīna ir pietiekoši garš kāts, kas ļauj slīpēšanu veikt no izdevīgākā punkta.

Mums par pārsteigumu slīpmašīna patērēja daudz mazāk smilšpapīra nekā šo darbu veicot ar rokām, nemaz nerunājot par putekļiem degunā, acīs un visapkārt. Protams, slīpmašīnu nebūtu izdevīgi pirkt, bet kāpēc gan to nenoīrēt? Šādas slīpmašīnas īre + putekļu savācējs dienā jums izmaksās tikai 20-30 eiro. Pabeidzot telpu slīpēšanu un atvienojot plakņu slīpmašīnu, jūs ar putekļa sūcēja palīdzību varat telpu pilnībā atbrīvot no putekļiem un gružiem. Šādi rīkojoties jūs lieliski sagatavosiet telpas nākošajiem darbiem, krāsošanai vai tapešu līmēšanai. Ja kāds reiz manuāli ir slīpējis griestus vai sienas, tad nelabprāt to darīs vēlreiz. Izvēle ir jūsu ziņā kā to paveikt!

Papildus par celtniecības tehnikas nomu interesēties tuvākajā “Cramo” būvtehnikas nomas punktā.

Vladimirs Klujevs @rubric
Руководитель проекта
5 gadu 2 mēneši 28 dienu portālā
Bija online 19 jūlijā 09:50
Meklētājs būvniecības nozarē